Chrome Pointer

Första jobbveckan - klar!

   Oavsett hur svårt det kan vara med vardag efter semester har Ron Weasley haft det värre - min chef kastade i alla fall inte en eldkrabba på mig det första som hände i måndags!
 
   Sommarsemestern är över och jag har överlevt en hel vecka tillbaka på jobbet. Nu har jag ju möjligvis ett av världens roligaste jobb, men fy farao vad jag var på väg att börja lipa i flera dagar bara jag tänkte tillbaka på hästarna och djuren (till och med kaninen som vi alltid försöker bli av med typ genom att försöka ge bort honom till diverse besökare) på sommarjobbet. Nu smsade ioförsig chefen häromdagen och undrade om jag vill komma över och rida lite hästar nästa helg, men ändå.
 
   Jag antar att de flesta av er har hunnit börja skolan igen, och några av er kanske har återvänt till jobbet efter semestern ni med. Medan jag gillar sommaren är hösten alltid väldigt rolig då det kommer till Star Stable eftersom det alltid händer så mycket. Som ni vet är den svenska sommaren oftast rätt värdelös, men det är då 99% av Sveriges befolkning vill ha ledigt för att få åtminstone fem soltimmar under sommarhalvåret och då hösten rullar in är alla tillbaka på jobb för fullt fokus. Nu blir det ju inget nytt område till Star Stable i år som man är van vid runt slutet på året, men jag är inte orolig. Finns potential för sjukt mycket roliga grejer!
 
   Jag hade tänkt träffa vänner och vara lite social i helgen, men jag är DÖTRÖTT efter den här veckan och måste börja ta hand om en massa hushållssysslor nu då jag varit borta ett tag. Det blir till att varva städning och tvätt med videoinspelningar den här helgen! Jag tycker att jag är på en jätterolig punkt i SSO Ride Through, jag är sjukt taggad på att fortsätta med My Horse And Me och spelgenomgången av The Autumn Riders har jag fått så mycket kul respons på så det blir också lite extra kul. Tyvärr verkar det som att videoserien med Harry Potter & Halvblodsprinsen inte var en hit, vilket var tråkigt eftersom det verkade vara rätt hög förfrågan på spelet innan jag startade. Jag kommer spela ut hela spelet hur som helst och sedan ta upp något hästspel igen.
 
   Dåså - färdigflummat! Nu är det nattdags och i morgon är det nya tag. FÖR I MORGON ÄR EN ANNAN DAG! (Jo, Melloreferens. Nu räcker det och jag ska sova. Hej.)
Om Ydris hade en Theme Song

 
   Jag pratade lite kort om det här på Instagram häromdagen, men snälla säg inte att jag är den enda som tycker att Prayer for the Weekend är Ydris absolut mest självklara theme song? Första gången jag såg honom var låten det absolut första jag tänkte på och jag sitter fortfarande med det där ikoniska "nanana"-andet och hummar på det typ varje gång Ydris dyker upp framför mig i spelet. Då jag frågade på Instagram känns det som att det är många som tänker Panic! At the Disco istället, men det är inte ett band jag någonsin lyssnat på så det vågar jag inte uttala mig om, haha.
 
   Om Ydris hade en theme song, vad tycker ni det borde vara för något? Om inte Prayer for the Weekend har jag en drös andra The Ark-låtar att rabbla upp x)
  
 
Tävling på Instagram!

   För att fira att vi nått upp till 45k Instagramföljare håller jag just nu i en tävling på Instagram! Om man vill delta måste man dela denna bild på sitt Instagramkonto, berätta om hur sin drömhäst i SSO ser ut/skulle se ut om den fanns samt tagga tävlingstaggen i inlägget.
   Övriga regler som precis som alltid gäller är:
  • Man kan inte ha privat konto (då kan jag ju inte se bidragen)
  • Alla bidrag måste skrivas på engelska (vore ju dötrist om jag håller tävlinge på engelska och sen plockar svenska bidrag, de internationella följarna förstår ju då inte alls vad som pågår...)
   Om ni är nyfikna på de redigeringar jag gjort tidigare kan ni klicka HÄR. Om ni däremot vill se de redigeringar som vinnare i mina tävlingar tidigare har fått klickar ni HÄR!
 
 
Bonusbrallor!

    Eehhh jag kom hem sent och har lagat matlådor hela kvällen så nu låtsas jag att klockan är typ fem och jag precis kommit hem ok
 
   Visst är det nice att det nu finns över 200 byxor med +5 i rida att välja mellan nu? Jag köpte faktiskt aldrig de gamla svarta byxorna för att jag tyckte de såg tråkiga ut x) Nu har jag inte kollat om några av mina favoritbyxor fick ta del av uppdateringen, men jag tänker fräckt anta att åtminstone några av dem hade den turen.
 
   Då det kommer till det nya jockeyseten är jag faktiskt som gladast över ridhjälmarna - jag gillar modellen på hjälm jättemycket och tycker den passar så bra i spelet! Drömmen för mig som är matchningsnörd är en svart en though. Rosetterna är jag superglad över (jag måste erkänna att jag under hela 2018 konstant frågar om när det kommer fler rosetter för att jag gillar dem så mycket, haha) så de ska nog alla in i min garderob. Jag köpte aldrig en enda av de gamla tränsrosetterna eftersom de inte riktigt var min stil, men de nya är precis vad jag gillar!
 
   Har ni sett dagens avsnitt av Star Stable News btw? Jag kikade på avsnittet det första jag gjorde i morse och höll på att skratta ihjäl mig över blooperserna, haha.
 
Onsdag!

   Bild från My Horse And Me
 
   Aah, äntligen börjar saker lugna sig LITE iaf! Igår gjorde jag mitt sista stora inköp till min lägenhet (eller ja, det sista stora köpet som jag faktiskt behöver för att överleva haha) så nu väntar jag på leverans och stressnivåerna börjar sjunka litegrann. Jag ser jättemycket fram emot helgen då jag kan spela in lite nya avsnitt av SSO Ride Through!
   Den senaste förkylningen börjar också avta så nu sitter jag åter och finurlar med uppdaterad grafik till mina YouTube-kanaler. Det är svårt då man vet ungefär vilken känsla man vill ha men inte riktigt vet hur man ska nå den! Men jag gillar det jag kommit fram till än så länge, känns jättebra.
 
   Sen kan vi diskutera en annan grej - häromdagen nådde mitt Instagramkonto upp till 45 000 följare! Helt jäkla galet. Det ska firas med en liten tävling, men som ni vet är det här med tid något jag har väldigt ont om så jag måste bara hinna preppa lite innan det är dag. Håll utkik på @GamingByEsme om ni är intresserade!
 
   Sist men inte minst är det onsdagsuppdatering idag. Onsdag är ju veckans höjdpunkt för någon vars liv cirkulerar kring Star Stable, haha. Jag planerar ju hela min arbetsvecka runt veckans uppdatering, oavsett hur stor eller liten den är! Tycker det är kul nu då jag är tillbaka från alla semestrar och faktiskt hinner njuta av det som sker i spelet x)
Håll er säkra på internet!

   Ma gals Ylva och Matilda har här pratat lite om internetsäkerhet. Det kanske låter tråkigt, men det här är SUPERVIKTIGT!
 
   Då du pratar med främlingar ELLER vänner du mött över internet, lämna INTE ut:
  • Ditt riktiga namn
  • Din hemaddress
  • Ditt telefonnummer
  • Lösenord till olika inloggningar
   Personen du pratar med kanske verkar jättetrevlig, men din säkerhet är viktigare än något annat. Om någon förösker be dig om något av dessa på Star Stable, anmäl personen till support med en gång.
 
 
 

Game Master Ylva and Matilda are here to remind you to always STAY SAFE online! ❤️ Never share your personal information with ANYONE!

Ett inlägg delat av Star Stable (@starstableonline) 28 Aug 2018 kl. 7:34 PDT

Tillbaka på banan med The Sims 4

   Jag väntade ju på att The Sims 4 skulle ha lite rabatter på sitt senaste pack, och det hände till slut samma dag som jag åkte på semester. Jag hann gå in i spelet och kika på alla nya föremål, men jag hann inte bygga något. Det tänkte jag skulle bli ett projekt för den här veckan! Vet inte riktigt vad jag ska börja med though. Har lite olika planer, men vet bara inte vilken som ska tas itu med först x)
   Nu har jag ALLA pack till The Sims 4 och jag tycker faktiskt det är värt det. Önskar bara att jag väntat in lite fler rabatter, eftersom slutsumman på alla pack är lite högre än vad jag tycker är rimligt för spelet, oavsett hur kul jag har med det. 
 
   Har ni köpt Seasons?
 
Semestern är över

   Tillbaka till höstrusket igen! Jag har haft mig en vecka som varit rätt uttröttande mentalt, men jag har ändå fått ut lite av det i form av sjukt bra ridpass och jag har dessutom fått erbjudande både om att börja rida en häst under vintern samt hålla små enkla ridlektioner för hästens ägare. Just att det är en gammal favorithäst som blivit pensionerad från mitt sommarjobb gör ju inte saken sämre, samtidigt som chefen utlovat att jag "kan komma över när som helst och få rida rätt mycket". Hur bra höst kommer det här bli?!
 
   Helst vill jag kunna snacka om spel mest hela tiden, men jag är fortfarande inne i en intensiv period med lägenhetsfix samtidigt som lite sorg ligger över min familj på grund av ett sjukdomsfall. Därför blir det fortsatt lite låg aktivitet från mig här på bloggen medan allt faller på plats (och medan jag hämtar mig från min senaste förkylning så att jag en dag kan fortsätta med de där utlovade topplistevideorna). Jag hoppas ni hänger kvar fram till ljusare tider!
 
   Det är inte jag som är sjuk, men sjukhus kommer jag behöva besöka tillsammans med min familj. Vi hoppas på ljusare tider!
Visste ni att...?

   ...då jag började spela Hogwarts Mystery lyckades jag inte hitta alternativet för att byta hår på sin spelare (hur dum får man vara liksom? x) ), så jag vandrade runt i början av spelet med en kortklippt svart frisyr som jag inte alls trivdes med. Klant-Esme!
 
   "Esme" står mellan Rowan och Charlie - och går inte att känna igen alls utan sitt långa bruna hår x)
 
   Om typ 20 min släpps btw ett nytt avsnitt av The Autumn Riders på min YouTube-kanal MONOKERUS, och jag kommer hem från min semester ikväll!
Polaris

Det här handlar visserligen om ABZÛ, inte SSO, men för att vara på säkra sidan om man nu inte hittat alla spelets hemligheter:
 
 
   "Hemlig" ö mitt ute i havet!
 
   Något jag faktiskt inte visste om då jag gjorde min playthrough genom ABZÛ är att det finns ett hemligt område på den sista nivån! Det är en av spelets achievements, så jag letade runt en stund lite senare och hittade rätt. Pingvinerna är DÖGULLIGA! Jag försökte nå isbjörnen för att se om man kunde väcka den eller något men det var tydligen inte möjligt x) Den var riktigt fin iaf, precis som allt annat i det här magiskt fina spelet.
 
   Hemligt snäckskal!
Trolla trolldryck

   Trolleri trollera, trolldryck skare va!
 
   Jag har pratat om det här i min playthrough av Harry Potter & Halvblodsprinsen, men jag tycker verkligen det är sjukt kul att lattja med trolldrycker! Jag tycker att storyn i splet är rushad och går för fort fram för att man ska få hinna njuta genom skolåret (särskilt i jämförelse med föregående spel där bara att samla hela Dumbledores Armé är en uppgift man löser på ungefär en timme), men trolldryckerna är en riktigt rolig del av spelet även fast jag blir stressad ibland.
 
   Har någon av er faktiskt spelat det här spelet? Vore kul att höra från någon annan som spelat och se vad ni tycker om trolldrycksbryggandet!
 
   Ta-daa!
Nästa superfina häst!

   Jag tycker det är superkul med fler "vanliga" hästar i spelet. De flesta hästar man till vardags möter IRL är ju ändå typ bruna halvblod x) Min to-go i SSO har varit Hannoveranaren då jag vill ha en sån där lite "Svenssonhäst" för att den är så generisk, men nu finns det snart ett till alternativ. Yay för "vanliga" hästar! (Och sen är det superkul att Trakehnaren också kan vara skäck, vilket ger chansen för jättefina färger!)
 
Hej svejs!

   Det här blir mitt sista icke-schemalagda inlägg på ungefär en vecka eftersom jag åker på semester ikväll. Eller ja, det är en WORKation istället för en VACation, haha. Har haft diskussioner om det med en drös kollegor i sommar och jag tror nog att alla tycker jag är skvatt galen som spenderar varje timme av min semester med att jobba på andra ställen x)
   Jag trodde inte jag skulle ha tid till bloggen under veckan, men som ni märker så stämde inte det och jag har hunnit tidsinställa ett par inlägg till den kommande veckan också. Inte nog med det, utan mitt vanliga schema på YouTube rullar på som vanligt med två videor i veckan på båda kanalerna så ni märker nog inte ens av att jag är borta ;)
 
   Hoppas ni har det fint medan jag är borta och mockar skit och rider till ridlägerhästar!
 
   Bild från My Horse And Me
Det kom ett mail...

   Okej, så idag var en sån där jobbdag då man till slut är SÅ TRÖTT att hjärnan slår knutar på sig själv. Jag kom dit supertidigt efter att ha sovit lite halvdåligt för jag hade förstås glömt bort ett tvåtimmarsmöte som slutade vid fem (Klant-Esme) och sen hade jag mer att göra så jag satt kvar ett tag efter det med. Efter det där tvåtimmarsmötet gick ögonen i kors på mig och jag var så trött så jag nästan tänkte lägga mig under skrivbordet och ta en power nap - och då pingade telefonen till, för jag fick ett mail. Blev VÄLDIGT förvånad, för det var ett mail från webbsidan FamousBirthdays som förkunnade att jag tydligen blivit poppis nog för att hamna på deras webbsida och de undrade om jag ville skicka dem ett par bilder eller om de bara kunde plocka bilder från mina sociala medier.
 
   Nu var jag så övertrött så jag asgarvade åt det en stund, men jösses vad sjukt egentligen? Dels håller jag med min kära vän Meli som genast förkunnade att det är helt sjukt att man så enkelt kan hitta information om folk (liksom var har de dragit fram informationen ifrån egentligen?), dels är jag lite förstummad över att ha hamnat där från början. Hela den här influencergrejer är egentligen jättekonstig, liksom jag är ju bara en nörd som spelar spel...
 
   Det var egentligen allt jag ville tjöta om idag. Jag drar snart på semester så jag håller på med massa förberedelser till det, både privat och till mina sociala medier för att ni ska ha något att glo på medan jag är borta, hehe. Mer om det i morgon!
 
   Bild från ABZÛ
Typ gett upp

   Asså jag vill egentligen spela Hogwarts Mystery för att jag vill veta mer om storyn istället för att läsa upp om den på nätet som man skulle kunna göra idag, men jag är så trött på energigränsen! Jag har väldigt nyligen träffat Bill Weasley men nu pallar jag inte mer, haha. Det skulle kunna vara ett tidsfördriv på bussen, men har ni märkt att den här appen drar GALET mycket internet? Jag gjorde misstaget att spela ett par gånger på bussen precis då spelet kom ut och mitt internet tog slut typ direkt då jag i vanliga fall alltid har överskott då månaden är över, haha.
 
   Ni som också har laddat ner Hogwarts Mystery, har ni pallat fortsätta med appen?
 
 
Spännande grejer

   Jag har börjat animera ett nytt intro till YouTube. Då jag sist bytte intro var det en himla massa skrik om det - jag fick säkert 30 kommentarer som högtidligt svor att mitt tidigare var MYCKET bättre. Jag slog dövörat till där eftersom jag visste att mitt föregående intro var alldeles för långt (ett intro på YouTube ska inte vara så långt att man vill hoppa över det), och dessutom hade jag tänkt att det nya skulle vara tillfälligt. Jag visste bara inte riktigt vad jag skulle hitta på istället.
   Nu vet jag! Jag är faktiskt nästan helt klar med det också, har bara någon detalj kvar som jag bara inte kan lista ut vad jag ska göra med. Jag tror jag låter det bli en fundering jag tar upp igen efter nästa vecka så kan jag grunna på det medan jag står och mockar i stallet, haha. Jag är faktiskt jättenöjd såhär långt, jag tror det kommer bli jättebra. Jag kände ju att jag ville tweaka min grafiska profil och det börjar kännas rätt bra nu. Har lite mer animering att göra till lite annat, och jag tror jag kommer behöva måla lite också... Ska bli spännande att se hur det slutar.
 
   Idag "börjar hösten" eftersom typ hela Stockholm är tillbaka från semestern. Jag fick nästan lite panik över hur mycket folk det var på jobbet innan jag kom på att jag faktiskt gillar allihop och det är rätt skönt att alla vänner är tillbaka, haha. Jag misstänker att de flesta av er börjar skolan inom de kommande veckorna (eller är tillbaka från semester) och det ska bli hemskt kul att hoppa in i den här hösten tillsammans med er!
 
   På tal om höst, här är Yarny från Unravel i en lövhög!
Sju!

   Sju videor har jag hunnit med att spela in idag, huga! Tre nya Harry Potter så att jag kan posta videor trots att jag reser bort, en ny SSO Ride Through så jag kan åka bort i lugn och ro och tre avsnitt från min nyaste engelska serie som börjar redan på torsdag. Tror det kommer bli jättebra! Kul att kunna hålla igång så mycket.
 
   Jag kan ju redan nu förvarna om att jag kommer hålla fortsatt rätt låg uppdatering här de kommande två veckorna, på grund av semestern. Förhoppningsvis kommer jag tillbaka från semesterveckan med lite mer att prata om ^^
 
   Esme och Welshponnyn Taran
Tiden rinner iväg

   Jag har aldrig nog med TID! Hinner inte med hälften av det jag vill göra. Igår hade familjen ett försenat födelsedagsfirande för mig, så det tog upp större delen av dagen och jag var så sjukt trött då jag äntligen kom hem igen. Nästa helg åker jag på sommarens sista "semestervecka" (vilket förstås egentligen betyder att jag tar ledigt från mitt ena jobb för att jobba på ett annat ställe) och där försvinner en till vecka från mina egna projekt.
 
   Som det ser ut idag har jag under morgonen släppt en ny video från min senaste videoserie, The Autumn Riders. Jag ska nu sätta mig och spela in några videor på kommande videoserie, för jag ska nu föröska hålla igång två serier back to back på min engelska kanal, precis som på den svenska. Fyra videoserier på en gång alltså. Ambitiöst? Japp. Galet? Troligen. Känner liksom att jag inte kan låta veckorna rinna iväg då jag vill dela med mig av spel men det inte händer, eftersom jag kommer fortsätta med Årstidsryttarna troligtvis under resten av året på min engelska kanal. Jag har lagt mina topplistevideor på is just nu, trots att jag inte släppt någon på väldigt länge, eftersom jag ska göra om mycket av den grafik jag använder till videorna. Jag känner att jag vill ha en annan kvalité på det jag släpper, så jag ska omarbeta tills det känns rätt. Jag vet vilken känsla jag är ute efter, så det ska nog bli bra.
 
   Här är iaf dagens video!
 
Hej då Sparkle, och hej Sparkle!

   Så jag har redan bytt ut två ponnyer, Eevee och Savoy. Min prickiga ponny Spacepearl, aka Sparkle, har alltid stått mig väldigt nära hjärtat då hon dök upp i spelet och charmade sig rakt in i mitt hemstall på rekordtid under en period då jag mådde rätt dåligt och inte hade motivation till något alls. Den där lilla pixelponnyn med prickig näsa gjorde mig glad bara av att titta på henne och mitt stora hopp då det var dags för ponnyremake var att jag skulle kunna ge min fina, fina lilla Sparkle en uppdatering inne i mitt stall. ÅH MIN GLÄDJE DÅ DET BLEV SÅ!
 
   Dags att säga hej då till mitt lilla ponnyhjärta!
 
   SÅ PERFEKT ♥
 
   Äntligen hemma...
 
   ...och hej då Sparkle!
 
   Det här var LÄTT det hästbyte som varit lättast för mig! Helt underbart att känna att Sparkle blir kul att ha med sig på resor igen.
 
   Precis som med andra nya hästar numera får ni som är intresserade förlja levlandet av mitt nya troll under en livestream!
Hej då Savoy, och hej Savoy!

   I takt med att fler ponnyer anländer till Jorvik pressas fler och fler in i mitt hemstall, haha... Men nu var det dags för min lilla ponnyskrutt Smokesong aka. Savoy att uppdateras. Savoy ligger nära hjärtat då han är den enda hästen i mitt hemstall som fått namn efter en riktig ponny, och han förtjänade verkligen en uppdatering för att få synas mer.
 
   Esme och den lille icke-namngiva Jorvikshireterriern tar sig en sista look på ponnyn som varit en del av familjen Silverforce i flera år
 
   Ponnyerna är inte snarlika, men färgen är lik nog för att jag ska tycka det känns okej att byta upp mig. Det är ju ändå inte som att jag kommer rida runt på en av de gamla ponnyerna igen...
 
   Why hello there handsome!
 
   Savoy inspekterar nykomlingen...
 
   ...och så är det dags att säga tack och hej. Hej då Savoy, och välkommen Savoy!
 
   Denna nya ponny ska förstås levlas, vilket kommer ske under en livestream! Lär ske någon gång under hösten.
24

   Jag är hemskt ointresserad av allt som har med högtider och firanden att göra så den här dagen får gärna vara överstökad snart. Esme är like icke-road av födelsedagar som nörden bakom skärmen!
 
 
Jösses...

   Skäms nästan över att jag inte hunnit skriva något vettigt på så länge! Nu börjar saker lätta upp lite för mig, men jag tror nog att jag kommer ha det rätt körigt augusti ut medan jag förösker få ordning på livet lite. Har så himla mycket städning och sortering att få ordning på...
 
   Dagens SSO-uppdatering handlade om achievements, något som jag tycker otroligt mycket om. Jag är jätteglad att funktionen äntligen finns och att den kan fortsätta utvecklas. Det här har funnits på min önskelista till spelet i många år! I en perfekt värld skulle jag vilja ha någon belöning varje gång man klarar av en prestation, men det är en funktion i ett tidigt stadie och jag hoppas att teamet som satsar på dem kommer hitta på många fler roliga grejer runt alla achievements. Jag har rätt många kvar att klara av, och några blir nog kirrade under en kommande livestream!
 
   Har ni några idéer på achievements ni skulle vilja se i spelet?
 
   Esme och Lucifer
Hög frånvaro, heh

   Jag har en god ursäkt för min frånvaro denna gång - jag har bytt karriär och blivit snickare!
   Okej, sjukt dåligt skämt, men jag har spenderat större delen av helgen med bygge av soffa och planering för resterande inköp till min lägenhet. Nu går det liksom att sitta ner i mitt vardagsrum, WOHO! Jag har lite mer grejer jag behöver bygga ihop under veckan, men snart är faktiskt de sista flyttkartongerna borta. Har ändå bott här i tre månader nu och trots nästan fyra veckor semester sammanslaget under den tiden tycker jag att det mesta börjar falla på plats!
 
   Jag hoppas ha lite mer tid till bloggen under den kommande veckan, men så länge kan jag passa på att dela med mig av den nya videoserie som fick sitt första avsnitt släppt i morse! Nu är det ÄNTLIGEN dags för Höstryttaren på engelska och det här ska bli grymt kul!
 
Huääää så varmt!

   Idag är första dagen sen jag kom hem från semestern som det är drägligt klimat inne i min lägenhet! Har varit SÅ varmt och tydligen är det likadant hemma hos de flesta andra har jag fått veta efter att ha klagat lite på jobbet. Har varit skönt med långa dagar på jobbet eftersom vi har AC och man nästan fryser där, har gosat ner mig i min favorithodie framför datorn och haft det riktigt trevligt.
   Idag jobbar jag hemma eftersom jag har en drös ärenden som måste göras, så det blir en lång dag. Skönt att det inte är jättevarmt! (Inne that is - har varit ute ett par gånger idag redan och där är det inte kul)
 
   Jag ska självklart prata lite om de nya Jorvikiska ponnyerna (har ju faktiskt köpt ett par) och jag har en video på g med ponnyn från Horses-appen. Appen har ändrats REJÄLT under sommaren och jag gillar den nog faktiskt mer nu! Tyckte ändringen var en rätt kul idé. Denna vecka har jag dock inte spelat spel alls eftersom jag varit för trött på kvällarna. Jag har kommit hem, pressat i mig middag, tittat på någon film och gått och lagt mig. Värmen tar verkligen kål på en, man pallar ju knappt vara vaken! Det har utlovats att bli lite kyligare över helgen, så jag hoppas på att jag ska få lite saker gjorda, både i lägenheten och för mina sociala medier. Har mycket planer, men tröttheten sätter stopp!
 
   Esme möter upp Alex och Rhiannon vid Jorvikstallet

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.