Chrome Pointer

Spännande grejer

   Jag har börjat animera ett nytt intro till YouTube. Då jag sist bytte intro var det en himla massa skrik om det - jag fick säkert 30 kommentarer som högtidligt svor att mitt tidigare var MYCKET bättre. Jag slog dövörat till där eftersom jag visste att mitt föregående intro var alldeles för långt (ett intro på YouTube ska inte vara så långt att man vill hoppa över det), och dessutom hade jag tänkt att det nya skulle vara tillfälligt. Jag visste bara inte riktigt vad jag skulle hitta på istället.
   Nu vet jag! Jag är faktiskt nästan helt klar med det också, har bara någon detalj kvar som jag bara inte kan lista ut vad jag ska göra med. Jag tror jag låter det bli en fundering jag tar upp igen efter nästa vecka så kan jag grunna på det medan jag står och mockar i stallet, haha. Jag är faktiskt jättenöjd såhär långt, jag tror det kommer bli jättebra. Jag kände ju att jag ville tweaka min grafiska profil och det börjar kännas rätt bra nu. Har lite mer animering att göra till lite annat, och jag tror jag kommer behöva måla lite också... Ska bli spännande att se hur det slutar.
 
   Idag "börjar hösten" eftersom typ hela Stockholm är tillbaka från semestern. Jag fick nästan lite panik över hur mycket folk det var på jobbet innan jag kom på att jag faktiskt gillar allihop och det är rätt skönt att alla vänner är tillbaka, haha. Jag misstänker att de flesta av er börjar skolan inom de kommande veckorna (eller är tillbaka från semester) och det ska bli hemskt kul att hoppa in i den här hösten tillsammans med er!
 
   På tal om höst, här är Yarny från Unravel i en lövhög!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.