Chrome Pointer

Huääää så varmt!

   Idag är första dagen sen jag kom hem från semestern som det är drägligt klimat inne i min lägenhet! Har varit SÅ varmt och tydligen är det likadant hemma hos de flesta andra har jag fått veta efter att ha klagat lite på jobbet. Har varit skönt med långa dagar på jobbet eftersom vi har AC och man nästan fryser där, har gosat ner mig i min favorithodie framför datorn och haft det riktigt trevligt.
   Idag jobbar jag hemma eftersom jag har en drös ärenden som måste göras, så det blir en lång dag. Skönt att det inte är jättevarmt! (Inne that is - har varit ute ett par gånger idag redan och där är det inte kul)
 
   Jag ska självklart prata lite om de nya Jorvikiska ponnyerna (har ju faktiskt köpt ett par) och jag har en video på g med ponnyn från Horses-appen. Appen har ändrats REJÄLT under sommaren och jag gillar den nog faktiskt mer nu! Tyckte ändringen var en rätt kul idé. Denna vecka har jag dock inte spelat spel alls eftersom jag varit för trött på kvällarna. Jag har kommit hem, pressat i mig middag, tittat på någon film och gått och lagt mig. Värmen tar verkligen kål på en, man pallar ju knappt vara vaken! Det har utlovats att bli lite kyligare över helgen, så jag hoppas på att jag ska få lite saker gjorda, både i lägenheten och för mina sociala medier. Har mycket planer, men tröttheten sätter stopp!
 
   Esme möter upp Alex och Rhiannon vid Jorvikstallet






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.