Chrome Pointer

Masterpost - Photoshop för SSO-spelare

   Svårt att hitta i min Photoshop-kurs? Välj den delen som du behöver just nu! (Det här inlägget kommer framöver gå att nå från bloggens vänstra meny.)
 
   Självklart får ni notera att jag inte är något proffs och jag har gjort den här kursen utefter min bästa förmåga för att förhoppningsvis kunna hjälpa åtminsone någon med något.
   Säg till om en länk inte fungerar så fixar jag det.
 
Lite om hur man gör, vad man kan göra och varför. Också exempel på hur jag gör mina grejer.
 
Penslar


Sofia Skyforest

Kan du göra en skuggnings och highlights tutorial på kroppen? :}

Svar: Haha gud, vet du hur dålig jag är på att skugga? Jag KAN liksom inte ens skugga, min skuggning består av konturer, bokstavligt talat. Highlights använder jag mig bara av då jag målar hår, aldrig på själva hästen!
Esmeralda Silverforce

Doris Sleepyburg

Kan du visa hur man ritar sadlar? =)

Svar: Ska komma i ett framtida inlägg!
Esmeralda Silverforce

Pia Northland

Hej! Kan du göra detta med Gimp eller och en video?
Kramis Ella

Svar: Tyvärr, jag använder inte Gimp. Man kan dock lista ut hur man gör i Gimp genom att på ett ungefär följa kursens instruktioner.
Esmeralda Silverforce

Rebecca Spiderstar

Hej jag undrar om det här programmet du använder för att redigera är grattis. Jag undrar också om du kan berätta hur man gör skuggningar:)

Svar: Nej, programmet är inte gratis. Jag tror inte att jag är rätt person att fråga om skuggning, då det är min absolut svagaste punkt!
Esmeralda Silverforce

Elin sweethome

Du gör alltid mig glad med dina videor och fina redigeringar.

kram Elin

Svar: Tack, så snäll du är!
Esmeralda Silverforce

Saga Dragonforest

Hej! Jag undrar om det är någon skillnad på Photoshop elements och Photoshop CC?

Svar: Om du bara ska redigera bilder från SSO kommer du antagligen inte märka minsta lilla skillnad, för jag tror nog att alla SSO-redigerare använder typ samma verktyg. Jag började med Photoshop Elements nån gång för 100 år sen men har nu CS6 - enda skillnaden är nog egentligen hur fönstret man jobbar i ser ut. Sen är det väl enorm skillnad om man använder de mer avancerade verktygen, men det är way out of my league.
Esmeralda Silverforce

Ida

Ca hur mycket kostar Photoshop CS6?

Svar: Det vågar jag inte ens tänka på...
Esmeralda Silverforce

Ida E

Du är så himla bra på allt förut om att skugga som du har sagt i komentarerna men ville bara säga att du är bäst!

Signe Swordstar

Hej Esme du är så bra på detta men kan du berätta på ett ungefär vad Photoshop kostar, får inte ladda ned det för det kostar för mycket men jag vet inte ens hur mycket det kostar. Tack för mig <3

Svar: Jag är relativt säker på att det är minst tresiffrigt iaf...
Esmeralda Silverforce

Signe Swordstar

Som svar till ovan ^: Tack för svaret nu hoppas jag jag får ladda ned det. Men esme varje gång jag kollar på bilderna börjar jag alltid (nästan) gråta för dom är så vackra du är min förebild!

Baruna Sweetnight

Hejj! Älskar din blogg och jag har en fråga, vet du något bra redigeringsprigram för mac? :D

Svar: Jag är tyvärr helt handlingsförlamad då det kommer till Mac, sorry!
Esmeralda Silverforce

Stella Bluewater

Hej! Du är jätte duktig på att redigera och jag undrar hur mycket kostar Photoshop ungefär? För det står på vissa sidor att det kostar per månad och ibland inte? Kostar det per månad?😄

Svar: Jag har en rätt gammal version, och den behövde man aldrig betala per månad :)
Esmeralda Silverforce

Alva birchlook

Altså Esme du gör allt för oss och du gör mig glad varm och jette myke mera när jag tittar på dina videjos. När jag spelar star stable online vill jag bli lika bra som,jag ser upp till dig. Är i level 15 men har bara 2 hästar 😂hoppas du får världens bästa dag och liv❤️

sienna westcake

jag fattar inte hur man ska göra för att avinstallera sso och en installera och jag kan inte engelska så jag kan inte läsa beskrivningen

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.