Chrome Pointer

Photoshop för SSO-spelare - Linsöverstrålning

   En av de vanligaste sakerna folk vill lära sig i redigeringsprogram är hur man lägger till linsöverstrålning. Det är en effekt som ger illusionen av en sol i bilden.
 
   På denna bild har jag linsöverstrålning - ni ser solen uppe till höger och hur cirklarna som faller ger bilden mer liv.
 
   Det hela är faktiskt superduperenkelt!
 
   1. Öppna en bild i Photoshop
 
   2. Gå till Filter -> Återgivning -> Linsöverstrålning
 
   3. Ett nytt litet fönster kommer upp. Klicka på den lilla bilden i fönstret för att placera din sol, och använd inställningarna för att förstärka eller försvaga solen.
 
   4. Klicka på "OK"
 
   Klart! Tänk dock på att om du ska redigera bilden, gör det först. Linsöverstrålningen ändrar färger på bilden och om du ska försöka måla eller klippa ut där effekten har hamnat kommer det inte se snyggt ut. Linsöverstrålningen ska vara det absolut sista du gör på ett lager!


Klara Eaststar

Jag har photochop på engelska, vad är återgivning då, fr jag hittar det inte? D:

Svar: Minns inte alls, prova Google Translate? Du bör nog leta efter något i stil med Lens Flare, men va sjutton, klicka på allt möjligt och se vad som händer! Då vet du ju till nästa gång om inte annat :)
Esmeralda Silverforce

Klara Eaststar

Hahaha oj, det ska stå Photoshop* och för*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.