Chrome Pointer

Photoshop för SSO-spelare - De grundläggande verktygen

    För att börja med den här kursen kommer jag gå igenom verktygen som jag brukar använda mig av. En sak ni måste komma ihåg under denna kurs är att det inte finns någonting som rätt eller fel, för alla använder sin kreativitet på olika sätt. Det här är hur jag använder verktygen och förhoppningsvis kanske det kan hjälpa er lite.
 
  Meeeen eftersom det inte alls hade varit lika kul att dra det här på det gamla klassiska sättet - välkommen till min oerhört (o)prydliga handstil.
 
 


Anonym

Vart är linsöverstrålingen?? 💖

Svar: Linsöverstrålningen finns inte i menyraden, jag kommer till den en annan dag!
Esmeralda Silverforce

Holly Snownose

Hej! Mitt smetningsverktyg är borta, vet du hur man får tillbaka det? :) <3

Svar: Högerklicka på den ikonen som möjligen kan ha något att göra med saken och se om du hittar något? xP Enda jag kan tänka mig!
Esmeralda Silverforce

Ruth Archsmith

Hej, jag undrar om du skulle kunna göra en tutorial på hur du gör din bilder :)

Svar: http://monokerus.se/2017/august/hur-jag-fotar-i-spelet-2.html
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.