Chrome Pointer

Photoshop för SSO-spelare - Fårskinnspaddar

   Den här tekniken har jag inte hittat på helt själv, utan jag har tagit lite inspiration från en The Sims-blogg. Har dock tappat bort länken, men det är en tjej (tror jag) som kommer från... Polen? Någonstans åt det hållet iaf, som driver en hemsida om TS3. Jag tror inte att jag gör precis som hon gjorde ändå, men jag kan ju länka om jag hittar sidan igen.
 
  Fårskinn! Känns lyxigt och ger ett lyft till det mesta i hästväg. Okej, det kanske inte alltid ser så snyggt ut då man redigerar det, så där får man passa sig lite så att det inte bara ser tacky ut. Man får göra ett gott försök och sedan avgöra om det kommer lyfta bilden eller inte :) Det här är busenkelt och går på två röda.
   I detta avsnitt tar jag upp lager och lagerstilar. Ni kan läsa om båda två längre bak i kursen.
 
   1) Vi börjar med en bild. Jag gör ett nytt lager och väljer en passande färg, som jag målar min padd med. Jag vill inte ha padden helt perfekt, för det ska ju synas att det är fårskinn, så jag "bucklar till" den lite.
 
   2) Tyvärr syns det inte superbra här, men jag väljer en mörkare färg med en liten pensel och gör små virvlar för att skapa lite struktur.
 
   3) Jag väljer lagerstilen Avfasning och relief, och jämnar ut stilen tills den ser ut så som jag vill ha den. Det är bara att dra i de små "pilarna" tills man når önskat resultat. Var inte rädd för att prova att ändra på inställningarna! Ooooch jag är klar!
 
   Jag hade tyvärr inga bättre bilder att visa på, men förhoppningsvis ser ni vad jag menar - om inte annat är det ju superenkelt att testa själv och kanske lära sig en metod som funkar ännu bättre :)
 
   Var kan man använda fårskinn? T ex:
   - Under sadeln
   - Som paddar på benskydd
   - Som padd på t ex. Pullarnosgrimma
   - Runt nackstycket på grimma/träns
   - Som nosludd/jordbländare på grimma/träns
   - På grimmans sidostycken
   - Som sitsvärmare på sadeln
   - Under/runt sadelgjorden
 
   Tips: Överdriv inte, utan använd fårskinn på ett eller två ställen, kanske tre. Att pressa in det överallt på hela bilden lär bara se onaturligt och konsigt ut!


Anonym

Tack:) Det kommer underlätta mycket:) Kan du någon gång göra gratis linearts som man får andvända om man skriver att du gjort grunden? Jag förstår om du inte vill men det skulle vara kul

Svar: Jag tror faktiskt att jag kan lova att jag inte kommer göra det. Jag är inte särskilt duktig på att rita så en lineart kräver planering och en herrans massa tid. Jag har varken tid eller motivation till att göra linearts åt andra som det är, tyvärr.
Esmeralda Silverforce

Tilde Darkstorm

Ojdå. Jag var den anonyma. Ledsen

sandra

Men är det du som gör lineartsen i dina redigeringar?

Svar: Japp
Esmeralda Silverforce

Agnes

Gud jag älskar dig och min största dröm är att få träffa dig i sso är på server Air Star :D


Josefine Moonland

Nu var det ju år och dagar sedan du skrev detta inlägget, och jag vet inte om du bryr dig om att ändra det, men är det möjligtvis http://raymondequestriancentre.weebly.com/ du tog inspiration av? ;)

Svar: Minns faktiskt inte, minns bara att jag sett det någonstans och uppskattade det.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.