Chrome Pointer

Vacay times (igen)

 
   Det är dags för sommarens sista semester! Efter jobbet idag drar jag iväg till mitt kära gamla stall och där hänger jag i typ en vecka. Jag har kämpat stenhårt hela sommaren med att ligga i förväg med allt jobb (jag har en tjänst som är svår att lämna över, så om jag är borta i en vecka måste jag ligga MINST två och en halv vecka i förväg med mitt arbete...) så idag blir bara en lekdag på jobbet eftersom alla måsten är klara och jag bara kan göra vadhelst jag får lust med. Nice!
 
   Min YouTube-kanal med medlemskap och allt som hör till svävar fortfarande i det okända. Jag har skrivit på mitt nya kontrakt men mitt föregående MCN krånglar och vill inte vara behjälpligt (så det är väl lika bra att man kopplar bort sig) och därför tar det längre tid än jag från början tänkt. Detta bör vara löst till då jag kommer hem igen och så fort jag kan kommer jag aktivera medlemskap igen så att det fungerar som vanligt, och dessutom sätter mina livestreams igång så fort som jag har möjlighet. Nu är jag ändå borta ett tag - jag räknar med att vara hemma TIDIGAST nästa lördag.
 
  Hare bra så länge!
Andalusiern

   Idag vågade jag mig på att fråga om det var ok att dela något jag gjort på jobbet på mina sociala medier och fick grönt ljus. Det betyder inte att sånt vanligtvis inte är ok, det är mer så att jag är feg och vågar inte riktigt ta plats.
 
   Det ni ser nedan är en posering som är gjord för marknadsföringssyfte. Då 3D-artisten modellerat och anpassat texturer och animatörerna har riggat och skinnat får jag ta över för att posera deras skapelse i olika positioner. Alla bilder på Star Stables nyhetssida och/eller sociala medier som inte är fotade direkt i spelet är alltså en 3D-rendering. Dessa posering får man sedan placera på en bakgrund, vilket skapar de bilder ni sedan ser.
 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

🦄All assets pictured belongs to @starstableonline 🦄 Sorry for the very shaky turnaround 😂 Really wanted to share one of the 3D poses I made for the promotional material for the Andalusian horse! This is an amazing horse to work with, it’s so easy to make it look good and all the coat colors are to die for 😍 #SSO #StarStable #StarStableOnline #HorseGame #StarStableLife #LifeAtStarStable

Ett inlägg delat av ✨Esmeralda "Esme" Silverforce✨ (@gamingbyesme) 15 Aug 2019 kl. 5:49 PDT

Viktig information från YouTube

   Dubbelpostar här då jag vill nå ut till så många av mina tittare från YouTube som möjligt för transparens.
 
⚠️VIKTIG INFORMATION!⚠️
   För tillfället är Superchatt samt Medlemskap inte tillgängligt på min kanal. Det innebär att alla ni som är Medlemmar på kanalen har förlorat era medlemskap.
 
❓VARFÖR❓
   Jag håller på att byta MCN (nätverk som bidrar till möjligheten att tjäna pengar på YouTube), och för att kunna göra det måste jag tillfälligt stänga av dessa funktioner. Så fort som processen är färdig kommer funktionerna aktiveras igen. Det är förstås trist att behöva avbryta funktionerna alls, men bytet jag gör kommer gynna både mig och kanalen för att jag ska fortsätta ha möjligheten att ge er nya videor varje vecka.
 
❓VAD HÄNDER MED MITT MEDLEMSKAP❓
   Om du tidigare var medlem kommer du behöva bli medlem på nytt om du så önskar. Det som där är positivt är att jag numera har tre olika medlemsnivåer att välja på, om du hellre vill ha en annan typ av medlemskap. Du kommer kunna välja på medlemskap för 19kr/månad, 49kr/månad eller 99kr/månad med olika förmåner för varje medlemskap.
 
❓NÄR KOMMER MEDLEMSKAPEN TILLBAKA❓
   Jag räknar med att kunna skriva på det nya kontraktet den här veckan, så förhoppningsvis är medlemskapen tillbaka igen innan helgen. Jag kommer självklart skriva ut all information här så ni vet när allt fungerar som det ska igen. Jag ber om ursäkt för detta och hoppas att ni som är medlemmar/är intresserade av medlemskap återkommer då funktionen är uppe igen!
 
   Esme och Freya 
25

   Idag fyller jag 25. Jag är nu alltså ett kvarts sekel gammal och har redan alldeles för många funderingar över hur många år man har kvar på jordelivet. Åldersnoja deluxe...
 
   Jag lämnar er idag med den tidiga födelsedagspresent jag fick från ma main girl Meli för ett par veckor sedan - ett fantastiskt porträtt av Esme!
 
 
Jag är inget fan av CC i The Sims 4...

   ...men det här packet kanske blir det som vinner över mig. Det rä alltså en spelare som gjort ett Harry Pott- förlåt, Henry Puffer-inspirerat stuff pack som man kan ladda ner till sitt spel. Det är så SJUKT välgjort och jag blir lite taggad... Jag ahr nyss vandrat runt på nätet och kikat på Plumbob Tea Societys grejer och jag börjar undra om jag inte vill ha lite CC i mitt spel ändå, trots att jag redan har alla officiella pack. Det finns ju många spännande saker att hämta där ute...
 
   Jag har dessutom alltid undrat hur man renderar Simmarna till bild, och jag hittade videon på när renderingen nedan gjordes. (Fortfarande inte officiellt från EA, men antar att de gör på liknande sätt.) Spännande för mig som jobbar med att göra samma sak men med ett annat spel i ett helt annat program!
 
 
 
En av mina favoritbilder

   Det var nu hemskt länge sedan jag skrev något som var egentligen SSO-releaterat alls, men den här bilden från ett relativt nytt huvuduppdrag vill jag gärna dela. Jag spelade det under den sista veckan med årets regnbågsfestival, och slumpen ledde till några fantastiska bilder då jag anlände till Doyles Kapell. Det här är absolut en av mina favoritbilder från spelet!
 
 
Fler dinosaurier

   Nu har jag inte spelat Jurassic World Evolution på några veckor, men jag saknar det och det kliar i fingrarna. Det här är ett av de mest välgjorda zoo managementspel jag spelat, men det är ändå inte perfekt. Vissa kontroller tycker jag är lite otympliga och onödigt trassliga att nå, och kartorna man bygger parkerna på är ofta små eller planerade på sätt som gör det hemskt svårt att bygga en riktigt snygg park. Tacka vet jag mitt älskade Zoo Tycoon med sina fyrkantiga parker!
 
   Ska bli kul att spela igen - hoppas jag hinner med det under de två veckor jag är hemma igen efter denna workation!
 
   Bild på en nyklonad dinosaurie från JWE

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.