Chrome Pointer

Viktig information från YouTube

   Dubbelpostar här då jag vill nå ut till så många av mina tittare från YouTube som möjligt för transparens.
 
⚠️VIKTIG INFORMATION!⚠️
   För tillfället är Superchatt samt Medlemskap inte tillgängligt på min kanal. Det innebär att alla ni som är Medlemmar på kanalen har förlorat era medlemskap.
 
❓VARFÖR❓
   Jag håller på att byta MCN (nätverk som bidrar till möjligheten att tjäna pengar på YouTube), och för att kunna göra det måste jag tillfälligt stänga av dessa funktioner. Så fort som processen är färdig kommer funktionerna aktiveras igen. Det är förstås trist att behöva avbryta funktionerna alls, men bytet jag gör kommer gynna både mig och kanalen för att jag ska fortsätta ha möjligheten att ge er nya videor varje vecka.
 
❓VAD HÄNDER MED MITT MEDLEMSKAP❓
   Om du tidigare var medlem kommer du behöva bli medlem på nytt om du så önskar. Det som där är positivt är att jag numera har tre olika medlemsnivåer att välja på, om du hellre vill ha en annan typ av medlemskap. Du kommer kunna välja på medlemskap för 19kr/månad, 49kr/månad eller 99kr/månad med olika förmåner för varje medlemskap.
 
❓NÄR KOMMER MEDLEMSKAPEN TILLBAKA❓
   Jag räknar med att kunna skriva på det nya kontraktet den här veckan, så förhoppningsvis är medlemskapen tillbaka igen innan helgen. Jag kommer självklart skriva ut all information här så ni vet när allt fungerar som det ska igen. Jag ber om ursäkt för detta och hoppas att ni som är medlemmar/är intresserade av medlemskap återkommer då funktionen är uppe igen!
 
   Esme och Freya 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.