Chrome Pointer

Vad är vardag?

   Känns konstigt att vara hemma igen, men samtidigt skönt! Igår flippade jag då jag insåg att jag bara hade tre helgers extrajobb under hela hösten så jag signade genast upp mig på mer jobb. Uppenbarligen har jag inte riktigt förmåga till att vara ledig... smart Esme, smart.
 
   Jag kommer sätta igång med livestreams igen så fort jag hinner, men först ska jag komma tillrätta med mitt vanliga innehåll på YouTube igen. Jag ligger efter på båda kanalerna med allt innehåll och är riktigt irriterad på mig själv att jag inte bara kunde få saker gjort innan jag åkte iväg. Det kommer lösa sig though. Kommer bli jättebra bara jag hinner komma ikapp igen...
 
   Som det är just nu längtar jag till i morgon. Spännande dag som sedan avrundas med middag med min gamla mamma som jag inte träffat på några veckor. Dessutom kanske den nya mobilen jag beställde i helgen anländer! Hoppas åtminstone på det. Min iPhone 6 har varit en trogen tjänare LÄNGE, men batteriet i den är helt kört och idag laddade den ur helt från 100% på ungefär 15 minuter. Inte ok. Längtar jättemycket efter min nya iPhone XR (tänkte att om jag ändå behövde köpa en mobil kunde jag köpa en jag verkligen ville ha)! Har en som jobbmobil så har haft lyxen att få använda en under längre period redan och vet att det är en riktigt nice telefon.
 
   Esme & Elsa


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.