Chrome Pointer

Andalusiern

   Idag vågade jag mig på att fråga om det var ok att dela något jag gjort på jobbet på mina sociala medier och fick grönt ljus. Det betyder inte att sånt vanligtvis inte är ok, det är mer så att jag är feg och vågar inte riktigt ta plats.
 
   Det ni ser nedan är en posering som är gjord för marknadsföringssyfte. Då 3D-artisten modellerat och anpassat texturer och animatörerna har riggat och skinnat får jag ta över för att posera deras skapelse i olika positioner. Alla bilder på Star Stables nyhetssida och/eller sociala medier som inte är fotade direkt i spelet är alltså en 3D-rendering. Dessa posering får man sedan placera på en bakgrund, vilket skapar de bilder ni sedan ser.
 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

🦄All assets pictured belongs to @starstableonline 🦄 Sorry for the very shaky turnaround 😂 Really wanted to share one of the 3D poses I made for the promotional material for the Andalusian horse! This is an amazing horse to work with, it’s so easy to make it look good and all the coat colors are to die for 😍 #SSO #StarStable #StarStableOnline #HorseGame #StarStableLife #LifeAtStarStable

Ett inlägg delat av ✨Esmeralda "Esme" Silverforce✨ (@gamingbyesme) 15 Aug 2019 kl. 5:49 PDTKom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.