Chrome Pointer

25

   Idag fyller jag 25. Jag är nu alltså ett kvarts sekel gammal och har redan alldeles för många funderingar över hur många år man har kvar på jordelivet. Åldersnoja deluxe...
 
   Jag lämnar er idag med den tidiga födelsedagspresent jag fick från ma main girl Meli för ett par veckor sedan - ett fantastiskt porträtt av Esme!
 
 


Elvira

Gratualtioner på födelsedagen, fastän enthusiasmen inte är så stor kring ämnet. Uppskattar dina inlägg väldigt mycket, är alltid roligt att läsa om dina skriverier. Har följt din kanal sedan länge, först av en slump då jag behövde lite råd till att spela SSL. Definitivt en av de bästa kanalerma inom Star Stable Communityn, som alltid håller sig saklig och ärlig. Stark kvinna som är otroligt duktig på det hon gör!

Kim

Grattis! Hoppas du får en fin födelsedag!

Ellen Dolphinbard

Grattis på din födelsedag :) hoppas den bli fin och du äta mycket tårta :D

Pennan

Grattis på födelsedagen i efterskott! :D

Från en som också fyllde 25 tidigare i år, så har jag aldrig varit så väl medveten om hur gammal jag är. Jag trodde bara 40 års krisen var en grej, men visar sig att 25 års krisen existerade den med.. Så, your not alone! ♡

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.