Chrome Pointer

Medlemskapen är tillbaka!

   Nu är medlemskapsfunktionen igång igen på min YouTube. Det var först häromdagen, medan jag fortfarande var bortrest, som jag fick klartecken på att saker och ting fungerade som de ska igen så jag lyckades få igång allting nu då jag kom hem.
 
   Ett projekt jag haft på sistone är att ta fram en style guide för mina sociala medier. Det innebär ungefär att jag bestämt mig för specifika fontstilar att använda på olika kanaler, vilka mönster jag vill använda samt vilka färger jag använder. Jag har lagt ner rätt mycket tid på att ta fram en speciell färgpalett att använda och här får ni för första gången se en del av den!
   Nedan ser ni de märken man får bredvid sitt namn om man är medlem på min svenska YouTube-kanal. Om man varit medlem i över två år får man ett guldfärgat märke - jag hade först tänkt mig ett regnbågsfärgat ett eftersom det diskuterats under ett par livestreams, men jag fick inte ihop det för att det skulle se snyggt ut då märket skalades ner till sin egentliga storlek. Medan färgerna på guldmärket kommer från min "extrapalett" tillhör övriga fem märken min baspalett och därmed kommer dessa färger synas lite mer på mina medier framöver.
 
   Är du över 18 och intresserad av att bli medlem på min kanal? Klicka HÄR!
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.