Chrome Pointer

Planet Zoo kommer snart

   Kort sammanfattning - Planet Zoo är en kommande djurparkssimulator i samma stil som tivolisimuleringen Planet Coaster.
 
   Medan jag har varit jättetaggad på det kommande Planet Zoo har jag också varit väldigt orolig för att spelet ska vara för svårt. Jag hoppade in i Planet Coaster och insåg att spelet var mycket svårare än jag tänkt mig - det var för mig rätt svårförståeligt och det var verkligen FÖR många valalternativ för mig då jag testade mig på att bygga något eget. Nu tittade jag på en av de nya Developer Diaries som släpptes häromdagen och jag känner mig ganska mycket lugnare. Jag såg också en uppspeedad livestream från en gamer som fått spela betan (tror det var betan? Vet inte om alfan är redo än) och gjorde GROTTOR hur enkelt som helst. Jösses, vad jag ser fram emot det här spelet nu!
 
   Planet Zoo släpps den 5 november i år!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.