Chrome Pointer

PANIK

   Aaargh vilken ångest jag hade då jag försökte spela in några avsnitt av SSO Ride Through tidigare idag. Allt jag gjorde med Fraps blev helt svart! Gick inte att varken fota eller spela in film i just SSO medan det funkade bra i andra spel. Till slut gjorde av en rollback av Windowsuppdateringar och kom tillbaka till versionen jag hade i början av veckan och vips så fungerar allt igen. Ska BUNKRA avsnitt för säkerhets skull då jag börjar spela in igen i morgon - nu är det för mörkt i spelet för att spela in något alls.
   Skönt att det löst sig åtminstone tillfälligt. Är fortfarande nervös though, för Fraps ÄR trots att det är urgammalt det bästa alternativ som finns för att spela in högkvalitativt material från SSO...
 
   Bild från Röda Snörets Stig i våras


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.