Chrome Pointer

Ofrivillig paus

   Energin räckte inte till så bloggen har legat i dvala. Nu reser jag snart bort, så det kommer tyvärr fortsätta vara rätt låg aktivitet här eftersom jag lägger krutet på YouTube, så att det fortfarande kommer videor då jag är borta.
 
   Ni har ändå inte missat något i mitt händelselösa liv. Det enda jag gör är äta, sova, jobba, gå ut med hunden, repeat. Har inte ork eller energi för något allt utöver det och senaste veckorna har jag försökt streama några kvällar i veckan för att tvinga mig själv att komma igång med något jag tycker är kul. Det är ett så typiskt depressionstecken och dessutom är jag ganska slutkörd och utmattad nu. Senaste två åren har faktiskt varit riktigt, riktigt tuffa, och nu börjar kropp och knopp ge upp. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det här, för i vanliga fall brukar jag ta några dagar ledigt och sova igenom det eller bara bita ihop och jobba igenom det. Har testat både det ena och det andra den här gången and yet here we are.
  Nu går jag på semester i morgon och på torsdag åker jag iväg till mitt helg/sommarjobb för att jobba med hästar. Jag har inte varit där sedan i augusti på grund av pandemin och eftersom jag fick hem valpis i höstas blev det så att jag bestämde mig för att hålla mig hemma över hösten oavsett för att uppfostra min nya bebis. Nu åker jag och hunden tillsammans och jag hoppas att hon ska uppföra sig. Egentligen känner jag mig väldigt trygg med att ha henne på gården, men jag är orolig över att hon ska få för sig att gå in i hästhagarna om hon får chansen att vara lös. Vi har några dagar innan sommarens ridläger börjar där jag kan testa gränser och se hur det ska gå, så det kommer ändå lösa sig på något sätt. Om hon absolut inte kan gå lös utan att riskera livet får hon sitta i en tom box medan jag gör saker som kräver två händer.
 
   Jag spelar inte särskilt mycket spel just nu, om jag inte streamar. Hänger förstås mycket på Jorvik, särskilt på arbetstid, och det är ändå... värmande. Älskar Jorvik.
 
   Esme & Sadrak på Guillermos hoppbana för orientaliska hästraser
Nästa The Sims-pack!

   Det här kan vara det bästa game packet någonsin? Så sjukt taggad! SÅ MYCKET MÖBLER!!!
 
Min gyllene trio

   Jag är fortfarande lite småsjuk, men i måndags fick jag vet att jag är ledig både i morgon och på fredag - eh, YAY!!!! Behöver mer vila för hostans skull och behöver lite återhämtning mentalt också efter några riktigt tuffa veckor. Men, det är inte vad dagens skriverier handlar om!
 
 
   Min lilla flock! Ash och Ducky har fått en ny kompis, som tekniskt sett är äldst i gänget, och den jag känt längst. Om han funnits idag hade han varit 31 år gammal. Det var egentligen inte meningen att en till av "mina" hästar skulle landa i spelet, men jag måste erkänna att jag frågat om det funnits intresse av referensbilder på en brun arab ett antal gånger genom åren. Jag ville inte pusha för det den här gången eftersom jag fått Ducky i spelet, så det var en ren slump att artisten som gjorde araben valde att göra en brun arab med exakt samma tecken (med aningen annorlunda form på dem) som fick mig att nästan droppa morgonkaffet i knäet då jag fick se den första versionen av färgen. Vi pratade lite om det då jag hämtat mig och med några referensbilder så tweakades hästen litegrann tills den såg ut precis som min barndoms hjärtehäst, hästen som jag liksom inte riktigt kan låta bli att sätta på en gyllene tron varje gång man tänker tillbaka på gamla minnen.
   Han har inte funnits i livet på några år nu men jag saknar honom så det gör ont ibland. Han var aldrig i närheten av att vara min, men jag älskade den hästen så otroligt mycket. Jag är så glad och tacksam över att få se honom i Star Stable varje dag för resten av spelets förhoppningsvis långa livslängd. ♥
Sjukstuga

   Just nu är det stendött på alla mina sociala medier (förutom Instagram, som jag kommit igång på igen för att bilder är lätt att ta fram), men det beror på tillfällig sjukstuga. Har haft en skum förkylning på sistone som liksom aldrig riktigt släpper, har haft problem med grov nedstämdhet (eller ja, depression) och nu har jag dessutom åkt på galen hosta + feber.
   Behöver komma igång och spela in lite nya videor, men behöver få ordning på andningen först då jag inte hostar ihjäl mig. Hoppas kunna komma igång snart igen!
 
   Bild från ABZÛ

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.