Chrome Pointer

Min gyllene trio

   Jag är fortfarande lite småsjuk, men i måndags fick jag vet att jag är ledig både i morgon och på fredag - eh, YAY!!!! Behöver mer vila för hostans skull och behöver lite återhämtning mentalt också efter några riktigt tuffa veckor. Men, det är inte vad dagens skriverier handlar om!
 
 
   Min lilla flock! Ash och Ducky har fått en ny kompis, som tekniskt sett är äldst i gänget, och den jag känt längst. Om han funnits idag hade han varit 31 år gammal. Det var egentligen inte meningen att en till av "mina" hästar skulle landa i spelet, men jag måste erkänna att jag frågat om det funnits intresse av referensbilder på en brun arab ett antal gånger genom åren. Jag ville inte pusha för det den här gången eftersom jag fått Ducky i spelet, så det var en ren slump att artisten som gjorde araben valde att göra en brun arab med exakt samma tecken (med aningen annorlunda form på dem) som fick mig att nästan droppa morgonkaffet i knäet då jag fick se den första versionen av färgen. Vi pratade lite om det då jag hämtat mig och med några referensbilder så tweakades hästen litegrann tills den såg ut precis som min barndoms hjärtehäst, hästen som jag liksom inte riktigt kan låta bli att sätta på en gyllene tron varje gång man tänker tillbaka på gamla minnen.
   Han har inte funnits i livet på några år nu men jag saknar honom så det gör ont ibland. Han var aldrig i närheten av att vara min, men jag älskade den hästen så otroligt mycket. Jag är så glad och tacksam över att få se honom i Star Stable varje dag för resten av spelets förhoppningsvis långa livslängd. ♥






Mulle

Hej, det här Spirit spelet som skulle komma på steam, vad heter det? Du pratade om spelet på en av dina streams :)

Svar: Dreamworks Spirit Lucky's Great Adventure!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.