Chrome Pointer

Launch day!

   Jag är överstressad som vanligt, har fått frågan om jag kommer klara mig utan att gå in i väggen (tvivelaktigt), har haft så sanslöst mycket otur på sistone - men idag är det dags. Launch day för Star Stable Ride Through 2021. Jag är så taggad!! Det första avsnittet är nästan en timme långt, tydligt uppdelat med innehållsförteckning över alla uppdrag som visas, precis så som allt kommer vara framöver. I alla videor med uppdrag kommer det alltså gå att hoppa direkt till det uppdrag man vill se, om man t ex sitter fast någonstans.
   Hästen Lucy kommer ha ljusare man och svans redan i nästa avsnitt. Long story short, vi hade ett antal tekniska haverier under inspelningarna pga det love-hate relationship som Windows och Fraps har med varandra.
 
 
 
   Jag tänkte ta upp ytterligare en grej nu då jag (typ för ovanlighetens skull) har tid att skriva lite. Star Stable släppte häromdagen en ny Jobs page med lediga tjänster - för en helt ny produkt. Spännande? JA! Produkten har arbetsnamnet Project Curie (efter Marie Curie) och är en del av Star Stable Entertainments vision att fortsätta skapa spel för tjejer. Utöver det sökes fortfarande en massa folk för att jobba med SSO, men det ska bli så sjukt spännande att se den nya produkten bringas till liv.
   Ni kan läsa mer HÄR!
   Kom ihåg att spel inte byggs på en natt! Det här är alltså ingenting som händer NU, utan det kommer dröja innan saker och ting ens börjar visas från Project Curie.
 
   Dags att kasta sig in i en lång arbetsdag... Men hey, ett bonusavsnitt från SSO Ride THrough släpps redan på fredag! (troligen redan senare idag för kanalmedlemmarna på min kanal)
Mello har börjat!!!

   Jag håller på att rensa Instagramföljare (blä vad vidrigt tråkigt det är, har tagit mig en och en halv vecka att ta bort 20 000 följare och det är ca 40 000 kvar...), tränar valp (hon ska banne mig komma på inkallning varje gång och med de där enorma öronen har hon noll ursäkt att inte dyka upp då jag ropar in henne så vi jobbar vidare), har ångest över jobb (har jag sagt att spelutveckling är svårt någon gång eller? Tänk då hur svårt det är för någon som faktiskt inte KAN spelutveckling men gör det ändå), har skrivit kontrakt med mäklare (som nu måste höra av sig så jag kan kontakta banken så jag kan få lånelöfte så jag kan sälja läggan och köpa ny lägga och huäääää) och mitt i allt har Mello äntligen dragit igång. Ä-N-T-L-I-G-E-N. Visserligen är inget som vanligt ändå men det är skönt med något att underhålla sig med i några veckor framöver. Hade ställt in mig på att göra min gamla Melloutmaning på Instagram men jag orkar inte just nu, då jag väl sitter med Instagram sitter jag bara och raderar följare. Tänkte att jag drar igång med den senare istället, då det kanske till och med går att använda några låtar från årets festival.
 
   Nu i veckan har jag en massa deadlines på jobbet och sen ska jag börja spela in SSO Ride Through igen också. Det är också ett stort fett ÄNTLIGEN, för vad jag längtat! Jag hade tänkt spela in lite andra saker den här helgen, men jag blev helt enkelt för trött. Min externa USB-hubb till datorn har lagt av också, så jag står utan med Stream Deck, vilket sabbade min dag igår då jag tänkte att jag skulle streama lite. Jag längtar efter lite flyt igen och vill att mäklaren jag träffade i veckan ska höra av sig så jag kan börja tjata på min bank om ett möte. Jag har älskat min lägenhet så sjukt mycket, men nu med en fluffig sambo och ett jobb som tär så mycket på mig måste jag verkligen börja titta efter större lägga för att få plats med separat kontor, och för att få dörrar igen. Öppen planlösning då man jobbar hemma är inte optimalt för man ser sin arbetsplats som står och påminner om all stress vart man än vänder sig i hemmet...
 
   Så allt är lite stressigt och jobbigt just nu, men jag hoppas att det vänder lite snart. Så fort som min kommande deadline på jobbet är avklarad kommer jag åtminstone ha lite extra tid på mig till nästa grej, och stressen har varit ännu värre eftersom min "mentor" som är tillgänglig för mig varje gång jag kör fast i spelmotorn var borta ett par dagar under förra veckan. Nu vill jag bara ha mina nuvarande projekt överstökade, för roligare projekt, både på jobbet samt privat, hägrar bakom dem!
 
   Esme & den magiskt vackra Marwarin Pepper
Urhästarna

   Det är sällan jag har möjlighet att fota flera hästar på en gång! De bilder jag har på flera Urhästar tillsammans kommer från då jag hjälpte till under inspelningarna av trailern för hästarna.
 
   Jag har köpt ett antal Jorvikiska Urhästar, men jag har inte vettiga namn åt någon av dem. Eller jo, en av dem, faktiskt, men han är inte med på bild här. Blaze är undantaget då man ser till resten, tror jag döpte henne till Embermane eller något likannde, precis som hennes "ras". Hästarna är alla såna karaktärer och jag börjar få lite svårt att komma på nya namn nu då jag har så sjukt många hästar. Över 100 är de nu .__. Jag skulle inte klaga på några fler namnalternativ, för lite mer inspiration. Ett val jag verkligen saknar är "Wizard" eller "Warlock".
 
 
   Hur snygg är inte Blaze btw? Tycker det är kul att se hur fint hon smälter in med de andra urhästarna, trots att hennes färgschema är så mycket skarpare. Urhästarna är verkligen mina favoriter från 2020, de satte ribban högt för alla framtida hästar!
 
   Blaze
Russen är här ♥

   Jag vet inte hur många gånger jag svurit över små envisa russ som man ska försöka få lite ordning på (oavsett om man själv sitter på ryggen eller om man ska hjälpa ett barn manövrera ponnyskrället), men samtidigt har jag så enormt mycket kärlek för gotlandsrusset. Jag lärde mig rida på russ och har fortsatt arbetat med de små grisarna ända fram till idag, sjutton år efter att min ridkarriär startade. Nu äntligen finns de i Star Stable och jag köpte genast två. Den ena utan att ha minsta namnidé, haha. Jag köpte linfuxen för att ersätta min gamla ponny Pretty, en Jorvikisk ponny som ägts av Esme sedan tidernas begynnelse. Jag köpte även den ljusbruna och kommer säkerligen köpa fler vid senare tillfälle. Älskade små russ, är så glad över att de är här ♥
 
 
 
   Jag har också köpt på mig en miljon grimmor och börjar dela ut dem bland mina hästar. Alla hästar ska ha en egen grimma, helst i egen färg, men nu får många dela på "sina" färger eftersom vi inte har nog många grimmor i spelet. Superkul och de är så himla fina, även de magiska hästarna i typ matchande färger. Vill ha fler och fler grimmor men är glad att vi äntligen fick in vanliga engelska grimmor i spelet.
 
   Har ni köpt ponnytroll och grimmor?
Vinterbilder

   Vintern på Jorvik är över och jag tänkte dela med mig av några bilder som än är ovisade här på bloggen. Jag hade jättekul under december och jag längtar efter fler långlivade event på Jorvik!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.