Chrome Pointer

Mello har börjat!!!

   Jag håller på att rensa Instagramföljare (blä vad vidrigt tråkigt det är, har tagit mig en och en halv vecka att ta bort 20 000 följare och det är ca 40 000 kvar...), tränar valp (hon ska banne mig komma på inkallning varje gång och med de där enorma öronen har hon noll ursäkt att inte dyka upp då jag ropar in henne så vi jobbar vidare), har ångest över jobb (har jag sagt att spelutveckling är svårt någon gång eller? Tänk då hur svårt det är för någon som faktiskt inte KAN spelutveckling men gör det ändå), har skrivit kontrakt med mäklare (som nu måste höra av sig så jag kan kontakta banken så jag kan få lånelöfte så jag kan sälja läggan och köpa ny lägga och huäääää) och mitt i allt har Mello äntligen dragit igång. Ä-N-T-L-I-G-E-N. Visserligen är inget som vanligt ändå men det är skönt med något att underhålla sig med i några veckor framöver. Hade ställt in mig på att göra min gamla Melloutmaning på Instagram men jag orkar inte just nu, då jag väl sitter med Instagram sitter jag bara och raderar följare. Tänkte att jag drar igång med den senare istället, då det kanske till och med går att använda några låtar från årets festival.
 
   Nu i veckan har jag en massa deadlines på jobbet och sen ska jag börja spela in SSO Ride Through igen också. Det är också ett stort fett ÄNTLIGEN, för vad jag längtat! Jag hade tänkt spela in lite andra saker den här helgen, men jag blev helt enkelt för trött. Min externa USB-hubb till datorn har lagt av också, så jag står utan med Stream Deck, vilket sabbade min dag igår då jag tänkte att jag skulle streama lite. Jag längtar efter lite flyt igen och vill att mäklaren jag träffade i veckan ska höra av sig så jag kan börja tjata på min bank om ett möte. Jag har älskat min lägenhet så sjukt mycket, men nu med en fluffig sambo och ett jobb som tär så mycket på mig måste jag verkligen börja titta efter större lägga för att få plats med separat kontor, och för att få dörrar igen. Öppen planlösning då man jobbar hemma är inte optimalt för man ser sin arbetsplats som står och påminner om all stress vart man än vänder sig i hemmet...
 
   Så allt är lite stressigt och jobbigt just nu, men jag hoppas att det vänder lite snart. Så fort som min kommande deadline på jobbet är avklarad kommer jag åtminstone ha lite extra tid på mig till nästa grej, och stressen har varit ännu värre eftersom min "mentor" som är tillgänglig för mig varje gång jag kör fast i spelmotorn var borta ett par dagar under förra veckan. Nu vill jag bara ha mina nuvarande projekt överstökade, för roligare projekt, både på jobbet samt privat, hägrar bakom dem!
 
   Esme & den magiskt vackra Marwarin Pepper


Ella Andersson

Älskar att man kan kolla på din yt igen!!!!! Ska kolla minst 10 gånger på varje video

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.