Chrome Pointer

Launch day!

   Jag är överstressad som vanligt, har fått frågan om jag kommer klara mig utan att gå in i väggen (tvivelaktigt), har haft så sanslöst mycket otur på sistone - men idag är det dags. Launch day för Star Stable Ride Through 2021. Jag är så taggad!! Det första avsnittet är nästan en timme långt, tydligt uppdelat med innehållsförteckning över alla uppdrag som visas, precis så som allt kommer vara framöver. I alla videor med uppdrag kommer det alltså gå att hoppa direkt till det uppdrag man vill se, om man t ex sitter fast någonstans.
   Hästen Lucy kommer ha ljusare man och svans redan i nästa avsnitt. Long story short, vi hade ett antal tekniska haverier under inspelningarna pga det love-hate relationship som Windows och Fraps har med varandra.
 
 
 
   Jag tänkte ta upp ytterligare en grej nu då jag (typ för ovanlighetens skull) har tid att skriva lite. Star Stable släppte häromdagen en ny Jobs page med lediga tjänster - för en helt ny produkt. Spännande? JA! Produkten har arbetsnamnet Project Curie (efter Marie Curie) och är en del av Star Stable Entertainments vision att fortsätta skapa spel för tjejer. Utöver det sökes fortfarande en massa folk för att jobba med SSO, men det ska bli så sjukt spännande att se den nya produkten bringas till liv.
   Ni kan läsa mer HÄR!
   Kom ihåg att spel inte byggs på en natt! Det här är alltså ingenting som händer NU, utan det kommer dröja innan saker och ting ens börjar visas från Project Curie.
 
   Dags att kasta sig in i en lång arbetsdag... Men hey, ett bonusavsnitt från SSO Ride THrough släpps redan på fredag! (troligen redan senare idag för kanalmedlemmarna på min kanal)


Ca

Hej Esme!

Tittade på din live i efterhand igår, och skulle gärna vilja ge tips på fler race som jag skulle vilja ha, du fråga om det i liven och ville gärna vi skulle ge våra förslag. Jag har skrivit många gånger om bl a detta till sso support.
Men jag skulle gärna vilja ha lite nya champ vore ju kul, kanske där det inte händer något annars, som sydhoven dinodalen glömda hedarna etc.
Jag älskar ju terräng banor, så gärna fler såna. Hopp banorna är okej och så men det skulle va lite kul om det va som irl att man får minus poäng om man river o s v. Och du nämnde nåt om hagen utanför steves, och den undrar jag med varför den finns där, känns lite onödig, ta bort den eller flytta den och ha bara en stallplan istället. som det är utanför gåd stallet och moorland stallet t ex.
Det var några av mina förslag, har fler, men du får gärna skicka detta vidare till dina kollegor om du vill :)
Hoppas på lite nytt, både race o uppdrag m.m.
Tack på förhand, Ha en bra dag! :)

Mvh Ca

Ca

Hej Esme!

Jag fick en väldigt rolig ide vad man skulle kunna göra med Epona. Att Rickey vinner den där brottningsmatchen och vinstpengarna använder man till att rusta upp i Epona, nytt stall nya banor skog hagar ängar, ridstigar m.m.
Det skulle kunna bli så fint :)
Ett litet förslag jag kom på, hoppas det kan ge lite inspiration :)

mvh Ca

ca

åh glömde skriva att jag har skickat detta även till support :)

/ Ca

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.