Chrome Pointer

Tillbakablick på maj månad

   Under maj månad spelade jag väldigt mycket Hogwarts Legacy. Det höll i sig fram till slutet av månaden då jag blev akut sjuk, så om jag har något bra minne från månaden är det utan tvekan mina äventyr runt Hogwarts.
 
   Jag fightades med Ashwinders...
 
   ...började återupptäcka Hogwarts med Hufflepuffaren Hetty...
 
   ...och börjadea min tredje resa genom Hogwarts med Slytherinaren Isaac.

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.