Chrome Pointer

Juli blev inte bättre

   Efter sjukledighet, semester och ett försök till att hantera jobbet insåg jag under juli att jag var utbränd. Det fanns ingen energi kvar att hämta, ingen glädje kvar i någonting, och jag höll på att bryta ihop varje gång minsta lilla krav ställdes på mig samtidigt som ångestattackerna som varit vanliga men uthärdliga de senaste åren inte längre gick att hantera. Efter några försök till att dra ner på tempo på jobbet drog jag i handbromsen och sjukskrev mig i en vecka för att sen försöka ta mig tillbaka.
 
   Eftersom jag varit tvungen att ersätta min iPad som gett upp under årets första halva började jag spela några gamla mobilspel jag inte rört på väldigt länge, som till exempel Hogwarts Mystery. Eftersom min gamla sparfil var spårlöst försvunnen och spelets support påstår att det inte går att spåra köp (vilket för någon som jobbar inom industrin låter som ett skämt) lyckades jag förhandla mig till några premiumgrejer till spelet och började om på noll.
 
   Med det sagt fick jag återigen spela igenom en mängd uppdrag, som t ex de där man möter Chiara Lobosca och Remus Lupin
 
 

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.