Chrome Pointer

Equestrian Teams

   Equestrian Festival är här och någon diffus grej om... teams? har dykt upp på sociala medier. En officiell SSO-grej med noll kommunikation, så jag bryter mot reglerna som inte finns där och går med i team som reppar "alla" ridsportgrenar på Jorvik (western syns mer senare i år och alla verkar ha glömt att WE existerar, men men) - så jag gjorde en 3D rendering för Esme i varje team.
 
   #TeamTrailRide
 
   #TeamShowJumping
 
   #TeamRacing
 
   #TeamDressage
 
   #TeamCrossCountry
 
Vi har rullat in i april!

   Jag har haft lite av en break från sociala medier i nästan en månad för att fokusera på renoveringar hemma. Nu är allt NÄSTAN klart!! Känns helt sjukt! Senast tisdag nästa vecka ska allt vara helt färdigt och då passar det utmärkt att jag direkt helgen därefter lämnar stan. Nice. Men nu börjar jag få lite ordning på mitt drömhem och allt kommer va så bra!
 
   Livet har varit lite tufft på sistone med dramatiska sjukdomsfall i familjen, dåliga nyheter på andra håll och svajande mående. Nu börjar saker äntligen falla lite på plats efter flytt och renovering och allt och jag börjar känna lite ro i själen igen. Nu får vi se lite hur de kommande veckorna ser ut beroende på om jag kan börja använda mitt nya kontor eller inte, men jag hoppas starta igång med mycket mer YouTube så snart som jag börjar komma lite på banan och inte har folk som springer runt för att fixa saker hemma hela dagarna!
 
   Esme & Knightley

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.