Chrome Pointer

Equestrian Teams

   Equestrian Festival är här och någon diffus grej om... teams? har dykt upp på sociala medier. En officiell SSO-grej med noll kommunikation, så jag bryter mot reglerna som inte finns där och går med i team som reppar "alla" ridsportgrenar på Jorvik (western syns mer senare i år och alla verkar ha glömt att WE existerar, men men) - så jag gjorde en 3D rendering för Esme i varje team.
 
   #TeamTrailRide
 
   #TeamShowJumping
 
   #TeamRacing
 
   #TeamDressage
 
   #TeamCrossCountry
 


Emmy Firecloud

Alltså Esme! Dressyrbilden är så fin! Huuuuuuuur kan du vara så duktig på att redigera bilder?

Mira Kittenrider

va???? hur finns det jokey sadel och stigbyglar? har jag missat eller va?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.