Chrome Pointer

Bakom andra kulisser än vi är vana vid

   Jag bestämde mig för att ta ett längre avbrott från sociala medier pga bland annat min hälsa, men jag kommer ju alltid tillbaka igen förr eller senare. Det jag ville dela med mig av just nu är ändå denna video som jag snubblade över; en video där Austin Wintory, som komponerat musiken till det ljuvliga spelet ABZÛ, förklarar en hel del kring hans tankegångar då han skrev musiken!
 
Fortfarande inte så mycket att säga...

   ...mer än att jag åker bort en vecka. Kanske jag har mer tid och energi för att spela spel då jag kommer hem igen?
 
   Tillbaka igen nästa söndag men jag finns på Instagram @GamingByEsme så länge!
 
   Bild från digitalt hangout med Meli, Clara Lightland och GM Emiliana för några veckor sedan!
 

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.