Chrome Pointer

Jag vaknade när september slutade

   Jag minns inte mycket av september månad. Jag gick mest runt i ett deprimerat töcken, och förlorade även min licens för 3D-mjukvaran jag använt på jobbet i nästan ett decennium. Det mest positiva som kom ut från månaden var alltså Passion Week på jobbet, då jag gjorde ett försök att lära mig grunderna i gratisprogrammet Blender. Jag hade inte mycket ork till att koncentrera mig, men råkade ut för några buggar som tvingade mig att starta om ett par gånger, vilket ledde till att jag nu kan "modellera" en helt ok donut utan någon som helst vägledning. (Men veckans roligaste dag var då jag hade en minikurs i level design i Star Stables spelmotor med en kollega och vi byggde en härlig, hästig miljö med massor av fina dekorationer)
 
   En av veckans många donuts, sceenshotad innan jag lade till fler vertiser för att jämna ut glasyren

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.