Chrome Pointer

Hur är vi redan i mars?

   Jag har nu bott i min nya lägenhet i strax över två månader. Det känns som att jag alltid bott här. Jag känner mig väldigt hemma även fast hela livet är rätt oorganiserat. På måndag ska jag lägga beställning för mitt nya kök och sen i början/mitten av april flyttar jag hem till min mamma i två veckor (eller åtminstone några nätter - kanske sover hemma, men dagarna måste jag spendera hemifrån) medan mitt kontor och kök byggs om. En vägg ska flyttas mellan köket och kontoret, och sen ska mitt helt nya kök byggas upp. Det blir en hemskt dyr historia, men jag tröstar mig med att jag kommer ha ett jättefint och funktionellt kök som ska hålla i många år då det är klart. Har varit jättestressad över hela kökshistorien, men några fler samtal ska ringas, min plånbok ska tömmas och sen kommer allt lösa sig... Eller ja, måste börja packa igen. Måste ju tömma precis hela köket inför att det ska rivas...
   (Sen ska det sparas upp nya pengar för att jag ska ha råd att köpa möbler och tapetsera... Mycket ska göras men det kommer bli SÅ bra!)
 
   Jag har inte spelat SSO på typ en månad. Dela har jag spenderat all min lediga tid med Hogwarts Legacy, dels har SSO's uppdateringar inte fallit mig i smaken. Championat har stått på schemat under tidigt 2023, och ni som hängt här ett tag vet att jag är helt ointresserad. Sen har jag varit lite för stressad på jobbet i kombination med att jag varit sjuk till och från ett tag, så jag har bara helt tappat lusten för stunden. Under de kommande veckorna släpps lite saker som jag har jobbat på, och jag är taggad på att spela dem live. Grejerna produceras för så länge sedan att jag nästan glömt att jag ens gjort dem... Dock tror jag att den stor anledning till att jag är otaggad på SSO är att jag är "fast" med att vänta på Horse Progression och nya spelarkaraktären. Det är liksom inte åratal kvar till någon av uppdateringarna, och det känns nästan som lite slöseri med tid att spela innan de släpps, om ni är med?
 
   Men ja, jag har varit sjuk. Feber och förkylning, så som är vanligt den här tiden på året. Just nu har jag halsont med svullen hals och massa äckligt förkylningsslem. Börjar känna mig lite taggad på att börja streama SSO igen, men behöver lite bättre röst för det, så vi får se om den reder ut sig snart.
 
   Midas, hästen som just nu levlas under livestreamarna!

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.