Chrome Pointer

The botten was nådd i Augusti

   I augusti kände jag verkligen av min utbrändhet och längtade efter min sista sommarsemester, då jag skulle åka till mitt sommarjobb. På sommarjobbet skulle jag ha min sista sommarvecka någonsin eftersom verksamheten lägger ner efter ca 50 år. Jag var sängliggande med feber veckan innan jag skulle dit (inklusive under min 29-årsdag) men var säker på att jag hunnit bli frisk - fram till att jag kom fram. Jag låg med hög feber i en natt och fick sätta mig på ett tåg hem tidigt nästa morgon för att spendera resten av semestern sängliggandes hemma, medan jag fick hyra in mamma för att gå ut med min hund. Jag har inte varit så sjuk på åtminstone tio år.
 
   Esme och Topaz söker efter bättre tider

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.