Chrome Pointer

Welshponnyn kommer på onsdag!

 
...och där kom februari

   Jag funderar på om jag till slut fallit offer för ni-vet-vad efter att ha lyckats undanhålla mig det i två år, annars har jag en vanlig, tradig förkylning (vilket inte vore så förvånande det heller). Igår kastrerades min hund så hon är hemma nu och vi är lika miserabla båda två - jag mår illa och är trött, hon mår illa och är trött och har ont. Jag kommer få ont i ryggen för jag har flyttat ner min madrass på golvet för att kunna sova med hunden som inte får gå i trappor och därmed inte når min säng, så jag har en rätt tunn madrass mellan mig själv och golvet. Vad gör man inte för sina djur.
 
   Eftersom jag varit låg de senaste veckorna (långdragen förkylning) har jag inte haft så mycket koll på YouTube som jag brukar. Har videor inspelade men har inte orkat klippa dem än. Just nu lägger jag all energi jag har på¨ obbet, eftersom jag har fått ett rätt stort projekt som jag vill göra så bra som bara möjligt. Min alla första helt egna uppdragskedja släpptes i januari, med det officiella interna namnet så propert som "Memorial at Marley's", med ett inofficiellt namn som är bra mycket roligare och helt i versaler, som dock spoilar hela grejen för er som inte spelat det än. Story och implementation är till 95% gjort av mig, övrig implementation + all slutgiltig text kommer från Game Master Nadias briljanta huvud, stöttat av concept art och 3D art för några magiska art assets. Vi gör även mitt nuvarande projekt tillsammans, där vi lagt lika mycket krut på story tillsammans men nu delat upp oss i text (Nadia) och implementation (jag). Superroligt, så nu hoppas jag bara att jag inte blir sjuk. Mitt största och mest ambitiösa projekt hittills, och jag hoppas verkligen att alla planer vi har kommer klaffa på bästa sätt!
 
   Nu ska jag försöka sova bort den nedriga förkylningen och i morgon följer ytterligare en dag av rehab av hunden. To be continued!
 
   Esme & Islänningen Yeti

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.