Chrome Pointer

Allt kaosar vidare

   Min hund blev sjuk för ungefär en vecka sedan och all min kraft har lagts på att hålla henne vid god hälsa. Nu efter ett dyrt veterinärbesök redde sig det hela av sig självt, men jag är så glad och lättad över att det inte blev värre eftersom det inte såg så bra ut under några dagar. Hon är nu pigg och glad igen och det är skönt att min vilda vovve är tillbaka.
 
   Jag är inne i slutspurten på ett projekt på jobbet innan jag går på semester på fredag. Två veckor ledigt, och sen då jag kommer tillbaka kommer mina kollegor börja försvinna iväg på julledighet. Ska bli skönt att ha ett så lugnt avslut på året! Jag kommer förstås få det rätt lugnt då alla andra är borta eftersom det inte går att ha full produktion då nästan alla är på semester. Då jag är tillbaka ska jag börja med planering för ett lite större projekt och jag vet inte riktigt hur det kommer gå, men det ska bli riktigt spännande.
   Projektet jag jobbar med just nu är SUPERKUL! Det började verkligen som en "höhö, jag kommer aldrig få göra det här" men sen då jag lite halvt på skämt pitchade idén reagerade alla så bra att det blev av ändå. Har haft jätteroligt medan jag snickrat ihop det hela och alla jag jobbat med har varit extremt positiva över de delar de bidragit med. Synd att inte ha ännu längre tid på sig, men jag är nästan helt klar och har till på fredag på mig. Är glad och stolt och hoppas att projektet kommer uppskattas!
 
   Under semestern hoppas jag i första hand kunna arbeta på videor (men självklart kommer jag spendera mycket tid i skogen med hunden). Tänkte bygga upp en videobuffert för vintern. Längtar efter två hela veckor utan en massa ansvar och deadlines!
 
   Caramel
#IceIceLandic

   På onsdag kommer den nya Islandshästen till Jorvik! Hästen kommer kunna ha på sig ett helt nytt remontträns och som ni kan se i trailern kan den både tölta och passa. Oerhört taggad över att välkomna Islänningen till Star Stable!
 

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.