Chrome Pointer

Värmen är här

   Nu är väl ändå våren här på riktigt, va? Jag har försökt rycka upp mig lite och sluta ligga och lata mig i sängen på mornarna, vilket jag började med efter att hunden blev rumsren. Finns ju inget bättre än att ligga och mysa med en hund! Menmen, jag BEHÖVER fler timmar på dygnet så nu försöker jag se till att komma upp ur sängen och helst ut genom dörren innan halv sju på morgonen, går på en lång promenad med hunden och sen är hemma för att äta frukost och hinna med lite sysslor hemma i god tid innan jobbet. Målet är att jag ska komma ikapp med livet nog mycket för att kunna börja spela in videor på mornarna innan jobbet, för annars går mitt schema aldrig riktigt ihop. Just idag bokade en kollega in mig på ett långt möte som börjar rätt tidigt, så videoplanen får vänta till en annan dag.
 
   Med mer förberedelser hoppas jag hinna spela mer spel! Har SÅ många spel som väntar men känns aldrig som att jag har tid att börja spela. Tror att jag har ca 50 oöppnade spel på Steam... Det jag är mest taggad på just nu är Jurassic World Evolution 2!
 
   Bild från Horse Life 2






CA

Hej Esme!

Ville bara höra hur det är med dig, hoppas du och vovven mår bra, börjar bli lite orolig för dig <3 Du brukar lägga ut nånting varje dag antingen här eller instagram eller yt. Förstår av senaste att du inte blivit av med din förkylning än, väldigt seg den verkar va. Eller om du bara tagit en paus från allt typ, och det är helt förståligt, det behöver vi alla ibland. Men hoppas du mår bättre snart, krya på dig <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.