Chrome Pointer

Den här veckan blev inte som tänkt

   Jag börjar nu vecka 4 av min förkylning och just den här veckan har INTE gått som tänkt ^^' Började med att jag helt tappade all känsla för tid eftersom jag var påskledig i måndags, sen sprack min duschslang i tisdags och jag behövde akut släppa allt efter jobbet för att åka och köpa en ny, i onsdags skulle min mamma komma förbi och gå ut med hunden så att jag skulle få vila men hon var VÄLDIGT sen och jag satt liksom bara och väntade i flera timmar, och igår behövde jag ringa mamma igen för att få hjälp med duschslangen som jag inte lyckades installera själv och plötsligt var det jättesent. Hade 100% tänkt spela in massa videor redan på onsdagen men den här veckan ville sig bara inte som jag ville. Sen har förkylningen startat upp min gamla inflammation i en axel och jag har jätteont så fort som jag sitter vid skrivbordet. Startade direkt med sjukgymnastik och Back On Track-tröja så fort som jag började känna av det, men räknar med att det tar några dagar innan smärtan släpper.
 
   Jag har inte kollat på allt som släpptes i SSO i onsdags än, ville spara det till mina kommande videor (som jag spelar in ikväll eller i morgon beroende på ork och smärta, men de SKA spelas in), men jag är taggad på uppdragen! Har förstås köpt båda de nya hästarna (ni vet nog hur glad jag är över flugskimmeln) och försöker nu spara in nog med vårpoletter för att hinna få alla föremål och pryttlar jag vill ha innan festivalen är över.
 
   Om vi lämnar SSO för en sekund så har jag köpt lite andra spel i veckan. Dels köpte jag till slut Jurassic World Evolution 2 eftersom det var på rea och jag VILL ju spela det så tyckte det kändes värt, och dels köpte jag Rival Stars Horse Racing, också på rea. Båda köpta via Steam, förstås! Jag har aldrig testat Steam på tv (ska funka på något sätt så länge som man har internetuppkoppling om jag fattat det rätt) men tänkte att jag skulle testa det lite snart för att kunna spela spel utan att anstränga axeln så mycket. Får nämligen inte ont av att spela med kontroller! JWE2 borde ha full kontrollsupport, vet inte om Rival Stars men antar att det inte supportas.
 
   Nu - en strålande dag med fint väder och en massa jobb väntar!
 
   En bild från det första JWE-spelet - det var så sjukt vackert, så det blir kul att se vad JWE2 för med sig!






Linnea Emeraldnight

Jaa, Esme! Jag såg Jurassic World för nån vecka sen faktiskt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.