Chrome Pointer

Star Stable firar sitt 10-årsjubileum

   Det är ju lite för tidigt, och det kanske är därför som jag inte kommit igång med att skriva om det än? Men, Star Stable Online har funnits i TIO ÅR! Det är en himla lång tid för ett litet svenskt hästspel som spottar ur sig nya uppdateringar en gång i veckan. SSE har storsatsat med att skicka ut svindyra pressutskick till ambassadörer och stora influencers utanför communityt (vad jag vet inte en enda stor influencer I communityt som inte är ambassadör?) samt släppt Starshine Legacy som en remaster på Starstable.com. Om ni inte hittat dit redan kan ni spela alla fyra spelen genom att klicka HÄR!
 
   Jag tror den största grejen ändå är gratishästen som communityt designat genom en enkätundersökning. Den urgulliga Själaspringaren gjorde faktiskt mig liiite besviken i början (kom igen, vi hade chansen att få en REGNBÅGSHÄST och alla vill ha en till svart pålle?!), men den är jättefin och nu då jag kommit till terms med faktumet att jag fortfarande inte har fått min regnbågshäst i spelet tycker jag väldigt, väldigt mycket om gratispållen. 
 
   Han fick namnet Tiger! Älskar den här manen på honom, men kanske byter tillbaka till originalet at some point.
 
 
   I och med det här har jag också gjort en, kanske förvånandsvärd, return till YouTube! Jag har startat igång min globala YouTube-kanal igen. Känner att inspiration och ork börjar komma tillbaka lite och jag vill verkligen komma igång och fortsätta posta ordentligt nu. Målet är att posta videor på fasta dagar varje vecka och livestreama därimellan, och nu snart är det dags att starta upp videoserien med Cassie Castleton igen. Inspelningarna startar nog till helgen!
 
   Ni får här också en spellista med facit på tipspromenaden som finns i spelet! Om ni hellre kikar på den längre videon nedan på svenska så får ni dessutom lite kul trivia runt frågotna - för ja, jag hade lyckan att få skriva dem!
 
 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.