Chrome Pointer

Apassionata

   Det var rätt länge sedan nu, men jag har köpt ett Steamspel som heter Equimagic, ibland känt som Apassionata. Det är ett rätt intressant spel som innehåller delar hästspel oftast aldrig får ta del av, men jag gav upp lite då jag med stor iver gav mig in i en träning som skulle läsa min islandshäst passgång - och då den börjar "passa", tro farao att den töltade... (eller om det nu var tvärtom, men jag minns att jag satt och dunkade huvudet i bordet och var arg över att en sådan uppenbar grej missades, då man ändå tog sig tiden med extra gångarter.) Liksom kom igen, man kan väl åtminstone kräva att ett hästspel ska kunna skillnaden på hästens gångarter.
 
   Jag har inte rört spelet på några månader nu - kanske är det dags snart igen?
 
 
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.