Chrome Pointer

Nya Sims-packet

   Woooow, hur coolt är inte det här? Jag spelar Sims ENBART för att bygga, men vilket coolt gameplay! Alla byggitems är SÅ snygga så jag vill verkligen ha packet, men jag kommer vänta tills det går ner på extrapris. Visst är jag ett fan av att stötta mina favoritspel genom att köpa dem utan knussel, men samtidigt är jag verkligen inte gjord av pengar och just nu finns det mycket annat jag är ute efter, haha. Inväntar med iver Black Friday för att se om några av mina planerade köp kan bli av för en billigare slant!
 
   Vad tycker ni om Get Famous? Något ni ska skaffa er?
 
 
   Just nu har jag dragit på semester. Är borta över helgen och jobbar på mitt extrajobb. Tillbaka igen på söndag, men schemalagda videor kommer som vanligt på YouTube!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.