Chrome Pointer

Remake

   För ett bra tag sedan sålde jag min gamla vita arab och ersatte henne med den nya versionen av hästen. BRA VAL! Jag önskar att vi hade en till manstil som var riktigt lång som den som den gamla hästen har, men jag är nöjd ändå.
   Jag har inte ridit runt på henne mycket ändå eftersom det varit så mycket annat i vägen (jag har ju inte spelat så jättemycket det senaste året egentligen), men nu för några dagar sedan då jag passade på att fota lite nya bilder tog jag tillfället i akt och fick njuta lite. Jättefin! Nu i efterhand önskar jag att det hade väntats med re-maken på araberna så att de fick släppas nu istället, då hästarnas animationer är sådär galet bra och de t ex hoppar så sjukt realistiskt i jämförelse med äldre hästar. Så himla fin som den här hästen är kommer jag glida runt på den rätt mycket ändå framöver!
 
   Arwen ♥ Köptes från början redan i december 2013 och hon förtjänade sig verkligen ett lyft. Hon har alltid varit en av favoriterna, vilket kanske märks av iom att hon varit återkommande i mina redigeringar?
 
   Den här helgen åker jag till hästgården där jag jobbar och förbereder mig för sommarjobb genom att rida igenom lite hästar och dumpa av hälften av all packning jag kommer behöva på min semester. Ni kan följa mina hästäventyr på @GamingByEsme på Instagram!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.