Chrome Pointer

Vackra nordsvenskar

   Vad jag är glad att vi nu har hela sju galet snygga nordsvenska hästar i SSO! Jag älskar allihopa och har suttit som på nålar sedan jag först fick se alla planerade färger i väntan på att de äntligen skulle släppas. Mitt största problem med dem är utan tvivel att bestämma mig för vilken jag gillar mest! Den enda jag har köpt just nu är just apphästen, men både den bruna utan bläs samt den mörkbruna är jag riktigt tagg på, och alla som hängt med här länge vet ju att jag egentligen inte är jätteförtjust i bruna hästar, haha.
   Apphästen fick heta Everhill i appen just för att jag verkligen inte kom på något bättre, men jag ska försöka tråckla fram något namn och byta. Ingen Pokémon denna gång eftersom det inte ska bli någon Penny-häst, åtminstone inte i dagsläget. Penny har redan nordsvensken Charizard, och enda anledningen för henne att få en helt ny nordsvensk vore om Charizards exakta färg släpptes på en av dessa nya hästar. Annars får det vara!
   På tal om appnamn har jag gjort så med nästan alla apphästar jag fört över till spelet. Ni kunde ju följa min allra första apphäst Eastace aka. Flynn, men med mina båda andra mustanger + två av mina haflingers har jag bytt namnen i efterhand just för att jag bara ville få hem hästarna. Haflingern med "rätt" namn från början var just Pennys häst Goldeen.
 
   Officiellt artwork på de tre nyaste hästarna
 
   På tal om nordsvensken får ni här en video jag kämpat med på sistone, haha. Dels tog det ju fem dagar att spela in allt, dels jag har varit borta mycket och inte hunnit med att få ut den förrän nu. Jag testade att spela in det här med OBS som jag inte använt mycket förr, och det har varit ett sånt sjukt trassel med att få filerna att fungera i Sony Vegas... det var vidrigt att rendera ut videon, tog liksom 40 min för en video på knappt tre minuter och renderingen kraschade flera gånger. Skönt att det äntligen är klart x)
   Framöver kommer mitt mål vara att göra en sådan här video varje gång det kommer en ny häst till appen. Dels är det lite utmanande eftersom jag inte är helt van vid att jobba med appvideor, dels känns det som en kul grej att göra.
 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.