Chrome Pointer

Skräcken

   Nu då jag förbereder min flytt försöker jag rensa ut allt som jag absolut inte behöver, och då kom det på tal att göra sig av med mina gamla Polluxböcker genom att ge dem till skolbiblioteket på skolan min mamma jobbar på. Igår kom hon alltså hem, stolt som en tupp, och förkunnade att bibliotekarien blivit så glad att hon tänker sponsra mitt nya hem med en stekpanna (tjoho!) för att hon fått alla mina gamla böcker och spel- SPEL?!?!?
   Jag hade ju inte sagt någonting om spel då jag gått med på att ge bort böckerna, så mamma fick så gott plocka med sig kassen med spel hem igen så att jag kunde gå igenom allt i lugn och ro. Till min stora glädje fanns där ett par spel jag trodde jag sålt på loppis redan för massa år sedan, så jag roffade åt mig allt jag kunde nu, haha. Jag vet inte om hälften av spelen kommer fungera att få igång, men det ska bli riktigt spännande. Hur kul blir det inte att se hur det är att spela de här tio år senare liksom? På YouTube blir det alltså, här har vi ju massor med möjligheter.
 
 

Mom: Hey I found all of your games from when you were a kid and I’m giving them away now Me: STOP RIGHT THERE SOME OF THEM MIGHT BE HILARIOUS TO MAKE FUN OF ON YOUTUBE #HowToSaveYourGames #LifeOfAYouTuber

Ett inlägg delat av ✨Esmeralda "Esme" Silverforce✨ (@gamingbyesme) 20 Mar 2018 kl. 10:59 PDT

 
   Är SÅ taggad på Need For Speed och Monsters Inc! Jag hade kunnat spela Rosemond Valley-spelen även utan de här kopiorna, men det är klart att de här gamla relikerna ska sparas. Fy farao vad kul resten av det här spelåret kommer bli x)


Isabelle

Ååå sådan NOSTALGI! Hade både Pippi, Första klass, Andra klass och den fantastiska kroppen! Minns att jag var lite skraj för det sistnämnda, skelettet var obehagligt...
Heja dig som spelar in för både din och vår skull! :D

Clemence

Rosemond-valley spelen! Serie - tack <3

Svar: Arvet från Rosemond Hill är inspelat sedan några år tillbaka, men resten ska spelas igenom i framtiden!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.