Chrome Pointer

Alla mina spel på Steam

   Jag passar på att följa upp på min senaste Steamvideo nu på stubben! Eller ja, den här videon släppte jag igår kväll, men nu finns den här för allmän beskådning. I helgen är jag kattvakt, så jag vet inte hur mycket mer jag dyker upp här under helgen, men det ska senare under dagen också komma en video på min globala YouTube - en speed edit är det som gäller denna gång!
 


Elin

Är så kul att du börjat spela flera olika spel nu! :) Har du hört talas om Witchbrook? Det är ett Harry Potter-inspirerat spel som skaparna av Stardew Valley jobbar på. De har mest teasat lite med screenshots och så men om det blir lika bra som Stardew Valley tror jag att det kommer bli ett av de bästa magi-rollspelen som gjorts! :)

Svar: Jag har aldrig varit intresserad av Stardew Valley, men jag får väl hålla ögonen öppna nu!
Esmeralda Silverforce

Linn

Hej! Jag började spela SSO för några månader sen efter att ha sett dina Youtubevideos (som för övrigt är jättebra), men ibland när spelar så kraschar det. Det står ungefär "en spelfil är korrupt", eller så stänger det bara ner sig. Jag har provat att uppdatera datorn också men det verkar inte ha hjälpt. Har du någon idé om vad det kan bero på?
Mvh Linn

Svar: Det är ett fel från spelets sida och det arbetas på en lösning!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.