Chrome Pointer

Avslutande kapitlet om Nightdust

   För er som än så länge inte har spelat det avslutande kapitlet i historien om Madison och hennes Welshponny Nightdust...
 
 
 
   I helgen hade jag ÄNTLIGEN lite tid över för att spela SSO I DAGSLJUS! Prisa Aideen. Jag passade alltsåledes på att spela de två största uppdragskedjorna som jag än inte hunnit med, varav en handlade om Nightdust. Denna historia har pågått i... är det två år? Underbart är det ändå att vi fick ett avslut, även om det känns lite sorgligt att det är slut med att smyga på skurkar tillsammans med Madison som är en sjukt bedårande karaktär.
 
   På spionuppdrag med Jorviks coolaste unge
 
   De här uppdragen fick sig ju en lite oväntad tvist då Mr Anwir blev trött på inkompenenta kollegor och olydiga ponnyer och tog lite snabba steroider (håll er borta från okända spruntor, barn!), och jag skulle bli förvånad om resultatet inte orsakade höjda ögonbryn världen över, haha. Så otroligt oväntat med Donkey-King Kong-Anwir, men jag höll på att dö av skratt då jag först såg honom. Episk idé ändå!
 
   Donkey Anwir eller Anwir Kong?
 
   En av ljuspunkterna var för min del att få rida runt på Nightdust, även fast han var rätt ovillig. Jag svor lite fult då han inte hade lust att springa medan KingKongDonk kutade bakom oss och var på väg att käka upp oss snabbare än Igor, men annars var det rätt intressant att rida runt på en häst som var lite bångstyrig. Ingenting jag skulle vilja ha in i resten av spelet, haha, men kanske att man en dag får rida till någon NPC-häst? (Notera att det var något jag kom på nu och jag har ingenting att göra med nya uppdrag i spelet haha)
 
   "Madison, håll i dig för farao!"
 
   Det som man förstås inte kan undvika att prata om är just det jag inte har bilder på, vilket är Nightdusts nya stil. SÅ EPISKT! Jag tycker det är helt fantatiskt med en hästfärg där ett lager rör på sig och att ett nytt schabrak med samma stil släpptes på det är ju fantastiskt. Vad kommer härnäst, träns med bling som faktiskt glittrar?! GAAAH vad jag är glad över Nightdusts nya färg! Han ser helt fantastisk ut och Eremitens avslutande ord om ponnyn är ju också rätt intressanta - eller hur?
 
   Vad tyckte ni om avslutet i Madisons och Nightdusts saga?






Luna Ironhill

Jag blev jätteglad över att man fick rida på Nightdust(även om det var lite irriterade att Madison inte höll i sig). Vi har skjutsat runt NPC:s på våra hästar i evigheter, känns rimligt att vi får rida på deras för en gångs skull också! Hoppas det blir mer sånt i framtiden(skulle älska att få rida Tin-Can, till exempel)

Savannah Lightninglord

Det var sååååå spännande! Jag blir ju lite fundersam nu på om Nightdust kommer å bli den nya Concorde...... ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.