Chrome Pointer

Ivrig väntan

   Jag planerade att köpa de två nya Pokémonspelen, Ultra Sun och Ultra Moon, redan veckan efter att de kom ut. Men sen fick jag kalla fötter och ville hålla lite i mina pengar... men så hittade jag dem på Webbhallen härsomdagen och de var på en liten rea trots att de är helt nya så jag köpte dem och väntar nu med stor iver på att de ska dimpa ner i brevlådan.
   Mitt hjärta går sönder lite över att de är de sista spelen till Nintendo 3DS. Jag hade hoppats med hjärta och själ att det äntligen skulle vara dags för en remake på Diamond/Pearl/Platinum, mina favoritspel och de spel jag började min Pokémonresa med, och jag tyckte det skulle vara perfekt att göra dem nu, så därför blev jag så besviken då US/UM tillkännagavs. Jag vet att 95% av alla som spelat US/UM ÄLSKAR dem, och om jag inte följt Pokétubers som bara den sedan i november för att få mig en uppfattning hade jag inte köpt spelen själv. Det verkar dock som att de är ett stort nog lyft från Sun och Moon för att vara värda att spela, men det känns ju då å andra sidan surt att ha köpt Sun och Moon eftersom US/UM ändå är så lika dem och ändå bättre.
 
   Samtidigt som jag älskar Nintendo 3DS och mer än gärna hade fortsatt spela på konsolen är jag ju ändå hemskt nyfiken på vad Nintendo Switch kommer innebära för Pokémonserien. Att spela Pokémon utan en dubbelskärm med touchfunktion går knappt att tänka sig för min del, men samtidigt kan en så kraftfull konsol som Switch betyda extremt mycket för spelens prestanda - och sedan X/Y har spelen varit så fruktansvärt bra att det känns som att spelen verkligen är på väg mot rätt håll. Man hoppas ju bara att det håller i sig och att nästa spel inte floppar totalt...
 
   Trailern här nedan var det som till slut fick mig att säga "okej, jag MÅSTE ha de här spelen". Jag ser fram emot den här delen SÅ mycket!
 


Vilda Snownight

Om du kommer ihåg mig, så var jag den som frågade dig om Pokémonspeltips, och jag köpte Ultra Sun! Jag har inte kommit så långt än, men det är så kul än så länge!! Jag vet inte om det fanns innan, men nu får man ett föremål som heter "XP-share" där alla sina pokémon får xp trots att de inte är de som tävlar. Det är guld värt.

Det är så gulligt, för man utvecklar verkligen ett band till sina pokémons. De kan komma ut ur en paralyzis eller göra en critical hit bara för att de vill ha beröm från dig om de gillar dig. Så awesome! :D

Nu efter jag såg den här trailern vill jag verkligen komma vidare, det där ser så häftigt ut! Så tack för tipset till spelet!

Svar: Härligt att du gillar det!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.