Chrome Pointer

Långa dagar och ny video

   Just nu blir mina dagar lite längre än vanligt eftersom jag har lite... extrastudier efter arbetstid. Har helt enkelt bestämt mig för att lära mig ett par saker och har en kollega som är världens bästa och hjälper mig på vägen. Huvudet bara snurrar av tankar och idéer nu, haha, men jag försöker att inte komma hem mitt i natten ändå.
 
   Ser hemskt mycket fram till i morgon, särskilt eftersom jag ska spendera hela helgen med videoinspelningar. Vet fortfarande inte om jag får ut en video på lördag, men jag hoppas på det. Så länge så kan jag bjuda på min senaste - en speed build för en Floridapuma i Zoo Tycoon 2!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.