Chrome Pointer

Mario Kart-kampen

   På jobbet har vi en spelhörna som är väldigt välanvänd på lunchrasterna (och även på många fredagkvällar). Vi har en drös olika spel på olika konsoler, men ett av de spelen man oftast ser är Mario Kart 8. Jag och Karin (GM Doris) älskar Mario Kart men brukar rätt sällan spela något på jobbet, men idag satt vi och tittade på GM Sandra och GM Ivy som frågade om vi ville spela lite med dem. Både jag och Karin har spelat rätt mycket Mario Kart i våra dagar och har haft lite stolthet i våra förmågor, men vi blev SLAKTADE. Det har nog aldrig gått så dåligt för mig som det gjorde idag och Karin tyckte det gick så pass dåligt för henne också så nu tänker vi ligga i hårdträning så vi kan spöa upp kollegorna. Sandra vinner ALLT, helt sjukt!
 
   Som jag nämnde för nån vecka sedan har jag haft besvär med min YouTube-"lön" under det här året, och idag fick jag faktiskt in pengarna. Jag får in dem i dollar så jag kastade ett getöga på siffran och ba "ah, det kom in pengar i alla fall" innan jag insåg att "herregud, det är i DOLLAR" och då jag konverterade till kronor insåg jag att det var en rätt bra summa, haha. Jag har velat ha Mario Kart HUR länge som helst så nu köpte jag spelet eftersom jag uppenbarligen har råd. (Resten av pengarna läggs i sparande - eftersom jag sålde fonder för att kunna köpa min lägenhet har jag SJUKT dyr skatt att betala av nästa år! Inte alltid så kul att vara vuxen) Väntar på att det ska laddas ner till mitt Switch nu och sen ska jag speeeeela, hehe!
 
   Eftersom det kommer ta ett tag kommer jag nu istället sätta mig med lite videoinspelningar eftersom min hals tack och lov är lite bättre idag. Äntligen börjar förkylningen släppa lite! (Kunde man inte tro i morse - tycker synd om kollegorna som fått höra mig hosta som en tok hela morgonen!)
 
   Dags att avsluta min videoserie genom My Horse & Me! Först ska jag dock koka kaffe.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.