Chrome Pointer

Kan. Inte. Sluta. Hosta.

   Jag trodde att min förkylning börjat bli bättre, men sedan jag kom hem från stallet idag har min hosta blivit SÅ mycket sämre. Jag har ridit två gånger den här veckan och har verkligen tagit det LUGNT båda gångerna (idag red jag i knappt tio minuter - jag höll ridlektion och hoppade upp en stund på hästen mitt i passet på ägarens begäran för att bara känna av läget i alla tre gångarter), annars har jag knappt motionerat alls eftersom jag fortfarande är för sjuk för att det ska vara klokt att promenera längre sträckor.
 
   Jag hade tänkt spendera kvällen med videor, men halsen satte stopp för det. Jag har ändå fått rätt mycket gjort i videoväg de senaste dagarna - har hunnit bunkra ett par avsnitt av Horse Life, klar med SSO Ride Through för tisdag, har avslutat The Autumn Riders (sista avsnittet släpps nästa vecka). Jag hade tänkt försöka spela in det sista avsnittet av My Horse & Me till den engelska kanalen, men det får bli i morgon istället. Känns skönt att kunna bunkra lite nu inför julen då jag vill göra lite andra projekt, och förhoppningsvis kan jag börja spela in och avsluta någon serie långt i förväg. Nästa helg åker jag på årets sista "jobbresa", och även fast jag gärna är ute i skogen med hästar så mycket som bara möjligt är det lite skönt att ha några veckor då jag inte behöver planera ut hela vardagen kring de tre dagar då jag är bortrest. Jag kommer inte ha någon semester över jul och nyår, men däremot är det ett antal röda dagar och jag kommer kunna jobba mycket hemifrån vilket ger mig mer fritid varje dag då jag slipper restiden till stan. (Däremot har jag hunnit boka in lite häst under de dagarna ändå så man har ju att göra, haha)
 
   Horse Life 2 är lite långdraget och repetitivt ibland (eller rätt ofta haha) men jag har än så länge haft sjukt kul med den videoserien!
 
   Idag tog jag mitt sista gym badge i Pokémon Let's Go Eevee!. Jag spelade på bussen på väg till stallet och nådde gymledaren PRECIS då jag hade en hållplats kvar så det var bara att spara och packa ihop. Lite surt då man väntat på den stunden i typ femton år, haha. Jag ville ju spela Pokémon som liten men mina päron var inte lika taggade på idén, så jag har suktat efter att få spela ett Kanto-spel sedan FireRed/LeafGreen (egentligen redan mycket tidigare, men de var de första spelen helt i färg och jag var så fascinerad, tio år gammal). Fick äntligen spöa upp Giovanni nu på kvällen och eftersom jag missat ett par delar av spelet backtrackar jag nu för att upptäcka så mycket som bara möjligt innan jag rör mig mot Victory Road. Sjukt taggad! Får fortsätta spela på bussen till jobbet i morgon.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.