Chrome Pointer

Att spela ABZÛ på Nintendo Switch

   Jag köpte ju ABZÛ för Nintendo Switch förra veckan, och jag har plojat runt lite i spelet bara för att visa några kompisar hur det fungerar men har själv inte spelat seriöst än. Spelet ÄR rekommenderat att spela tillsammans med en kontroll til någon slags konsol men jag har tidigare bara spelat med tangentbord och datormus på PC. Jag misstänker att det är för att jag är mer van vid det, för jag tycker det är liiite trassligt med kontrollen. Misstänker att jag kommer vänja mig snart, men jag märker att jag ofta klickar på fel saker för att få grejer att hända, haha. Kräver nog någon speltimme för att jag ska känna mig riktigt bekväm med spelet.
 
   Om någon av er är intresserade av att skaffa ABZÛ till Switch är det ändå något jag vill rekommendera! Grafiken är inte lika kristallklar som på PC, men jag tror inte jag hade tänkt på det om jag inte spelat spelet så mycket innan. Jag var lite rädd för lagg också, men jag har inte märkt av något än. Supernice och jag ser fram emot att spela mer!
 
   Bild från PC-versionen av spelet


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.