Chrome Pointer

Trolla trolldryck

   Trolleri trollera, trolldryck skare va!
 
   Jag har pratat om det här i min playthrough av Harry Potter & Halvblodsprinsen, men jag tycker verkligen det är sjukt kul att lattja med trolldrycker! Jag tycker att storyn i splet är rushad och går för fort fram för att man ska få hinna njuta genom skolåret (särskilt i jämförelse med föregående spel där bara att samla hela Dumbledores Armé är en uppgift man löser på ungefär en timme), men trolldryckerna är en riktigt rolig del av spelet även fast jag blir stressad ibland.
 
   Har någon av er faktiskt spelat det här spelet? Vore kul att höra från någon annan som spelat och se vad ni tycker om trolldrycksbryggandet!
 
   Ta-daa!


Rebecca Dragonstream

Inget med det här att göra men har någon annan det så att det buggar i Starstable i gallerian. Att det blir bara svarta rutor överallt och att det inte går att köpa eller se något?
Har någon annan det så? Vet att min syster har det så.
Något tips på vad man kan göra?

Svar: Kontakta support!
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Jag har Halvblodsprinsen och jag tycker mycket om den. Inte lika bra son Fenixordern dock, men trolldryckerna är en väldigt rolig grej. Annars gillar jag hur likt Halvblodsprinsen är spelet innan

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.