Chrome Pointer

Tillbaka på banan med The Sims 4

   Jag väntade ju på att The Sims 4 skulle ha lite rabatter på sitt senaste pack, och det hände till slut samma dag som jag åkte på semester. Jag hann gå in i spelet och kika på alla nya föremål, men jag hann inte bygga något. Det tänkte jag skulle bli ett projekt för den här veckan! Vet inte riktigt vad jag ska börja med though. Har lite olika planer, men vet bara inte vilken som ska tas itu med först x)
   Nu har jag ALLA pack till The Sims 4 och jag tycker faktiskt det är värt det. Önskar bara att jag väntat in lite fler rabatter, eftersom slutsumman på alla pack är lite högre än vad jag tycker är rimligt för spelet, oavsett hur kul jag har med det. 
 
   Har ni köpt Seasons?
 


Rebecca Dragonstream

Japp!

Rebecca Dragonstream

Inget med det här att göra men:
Kan inte du uppdatera där det står om hästarna. Så att du tar bilder på uppdaterade hästraser och att du gör om redigeringarna.
Och att du gör på alla hästarna.

Om du skulle ha tid för jag älskar att läsa om hästarna och titta på dina fina redigeringar.

Svar: Det är planerat, men jag har inte tid till att göra det!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.