Chrome Pointer

Det där med Jamie

  Esme och Gambit är redo att prata med Jamie efter att ha kämpat med rykten ett tag - nu har jag kommit över den punkten och har mer rykten!
 
   Jag håller fortfarande på och bygger rykte med Jamie Olivetree. Jag är inte jätteförtjust i New Hillcrest så jag hänger inte där om jag inte måste. Det är mest pga cafémusiken tror jag, jag tycker den är rätt störande... Sen tycker jag det är lite segt där nere i södra Epona, det händer liksom ingenting.
   Jag gillar ändå uppdragen med Jamie! De är lite charmiga och jag har saknat det här att ha något att jobba mot. Det var väldigt, väldigt länge sedan vi som är vid end game fick något att jobba mot med olika ryktesnivåer som inte bara tar slut direkt. Det enda jag har emot det hela är att man liksom inte tjänar särskilt mycket på att göra det... Man får inte ut så mycket av det hela.
 
   Hallå, kolla på Jamies mobil! Varför har vi en gammal typ Jokia från 1995 som meny medan NPC's får en jPhone?! Orättvist!
 
   Uppdragen är ändå nytänkande, och jag gillar verkligen då det är så. Riktigt nice då det händer lite olika saker istället för att spelet enbart går ut på att klicka på grejer! Jag gillar då man behöver fundera lite under uppdragen.
 
  Också kul med olika valalternativ i samtalen!
 
  Nu får jag börja ta mig i kragen och avsluta ryktet någon gång, så jag slipper rida till New Hillcrest och lyssna på den hemska cafémusiken ;)
   Hur går det med ert rykte hos Jamie?


Filipa

Jag är klar med allt, tycker rosetterna man fick var riktigt fina. Om jag hade fått önska hade jag velat att man kunde fortsätta med ryktet när man var klar med henne (eftersom jag är en "ryktesnörd" så vill jag ha alla rykten avslutade/klara, haha, jag är en sån där dom är beundrad med eremiten och månskäreby "bara för att" 😅😝) men jag förstår samtidigt varför de valt att göra så att man inte kan det, om de kommer nya uppdrag ska väl alla behöva jobba lite 😊 Ha det bra ❤️

Alva Lionrock

Dåligt xD Är lat och skiter i de hela tiden för att jag inte pallar att ta mig hela vägen till Hillcrest. Plus att jag alltid fastnar i något i Epona, allting är liksom i vägen haha...

Denise

Jag hatar att göra ryckte! Har nog gjort 1 sånt är fika!
Haha, jag är såååå lat!!!

Eva Bunnyland

Haha, orkar aldrig göra dagliga x) Tror jag är typ gillad eller något...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.