Chrome Pointer

Det där med Jamie

  Esme och Gambit är redo att prata med Jamie efter att ha kämpat med rykten ett tag - nu har jag kommit över den punkten och har mer rykten!
 
   Jag håller fortfarande på och bygger rykte med Jamie Olivetree. Jag är inte jätteförtjust i New Hillcrest så jag hänger inte där om jag inte måste. Det är mest pga cafémusiken tror jag, jag tycker den är rätt störande... Sen tycker jag det är lite segt där nere i södra Epona, det händer liksom ingenting.
   Jag gillar ändå uppdragen med Jamie! De är lite charmiga och jag har saknat det här att ha något att jobba mot. Det var väldigt, väldigt länge sedan vi som är vid end game fick något att jobba mot med olika ryktesnivåer som inte bara tar slut direkt. Det enda jag har emot det hela är att man liksom inte tjänar särskilt mycket på att göra det... Man får inte ut så mycket av det hela.
 
   Hallå, kolla på Jamies mobil! Varför har vi en gammal typ Jokia från 1995 som meny medan NPC's får en jPhone?! Orättvist!
 
   Uppdragen är ändå nytänkande, och jag gillar verkligen då det är så. Riktigt nice då det händer lite olika saker istället för att spelet enbart går ut på att klicka på grejer! Jag gillar då man behöver fundera lite under uppdragen.
 
  Också kul med olika valalternativ i samtalen!
 
  Nu får jag börja ta mig i kragen och avsluta ryktet någon gång, så jag slipper rida till New Hillcrest och lyssna på den hemska cafémusiken ;)
   Hur går det med ert rykte hos Jamie?


Filipa

Jag är klar med allt, tycker rosetterna man fick var riktigt fina. Om jag hade fått önska hade jag velat att man kunde fortsätta med ryktet när man var klar med henne (eftersom jag är en "ryktesnörd" så vill jag ha alla rykten avslutade/klara, haha, jag är en sån där dom är beundrad med eremiten och månskäreby "bara för att" 😅😝) men jag förstår samtidigt varför de valt att göra så att man inte kan det, om de kommer nya uppdrag ska väl alla behöva jobba lite 😊 Ha det bra ❤️

Alva Lionrock

Dåligt xD Är lat och skiter i de hela tiden för att jag inte pallar att ta mig hela vägen till Hillcrest. Plus att jag alltid fastnar i något i Epona, allting är liksom i vägen haha...

Denise

Jag hatar att göra ryckte! Har nog gjort 1 sånt är fika!
Haha, jag är såååå lat!!!

Eva Bunnyland

Haha, orkar aldrig göra dagliga x) Tror jag är typ gillad eller något...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.