Chrome Pointer

Vad tror ni händer nu?

   Det är inte särskilt många onsdagar kvar det här året, och nu börjar man ju undra vad som kommer hända under resten av året. Det har varit mycket fram och tillbaka med nya området då många spelare har buggat sig in i Firfall och spritt bilder från det (på vilket teamet sagt att arbetet på området avstannat för att fokusera enbart på att hålla folk ute - att man inte begriper hur respektlöst det är att försöka sprida deras arbete i förtid!), och annars har väl inget riktigt sagts...?
 
   Det har hänt ett par gånger genom åren att vi fått höstteasers där vi fått veta några grejer som kommer under hösten och vintern. Jag hoppas lite på en ny sån! Det enda jag faktiskt vågar hoppas på just nu är nytt område (Firfall antar jag då - jag har undvikt att prata om det eftersom det varit ett så giftigt ämne iom alla som buggat sig dit) och mer huvudstory. Varför just mer huvudstory? Jo, det känns som att saker och ting börjar vända nu. Från att ha gått i 12+ månader utan huvudstory flera gånger har det kommit tre delar bara i år, och jag känner att med tanke på kvalitén i dem känns det som att de lyfts fram på ett helt annat sätt än tidigare.
   Annars är det väl Halloween och jul som vanligt. Jag är rätt trött på båda två nu efter så många år där det inte hänt särskilt mycket nytt, men det blir spännande att se vad det kommer för nya kläder till båda eventen. Eller ja, jag är fortfarande desperat efter en större garderob, men jag är ändå taggad på nya matchningsmöjligheter.
 
   Vad hoppas ni ska komma nu under resten av året?
 
   Klubbhuset var en sån där grej som kom under en höst - sen hände det inte så mycket mer med det, som med mycket annat i spelet. Verkar ändå om att många klubbar haft rätt stor glädje av klubbhuset sedan dess! 


Iris Highgarden

Jag hoppas verkligen på uppdaterade ödesryttare innan årets slut! Det har ju pratats om i över ett år. Det skulle också vara kul om äntligen fick lära känna familjen Dew, känns lite som det är på gång särskilt då Maya Dew fick en ny look.

Natalie Skyland

Tycker också att det är extremt respektlöst mot sso och även många spelare att läcka bilder från Firfall. Det är ju inte meningen att man ska gå in i stängda områden än och man förstör spänningen för alla andra genom att spoila :(
Men hursomhelst har jag en förhoppning i alla fall...
Att få uppdrag med familjen Dew och kanske få renovera deras övergivna gårdar! (Älskar sådana slags uppdrag där man får dekorera o fixa, hehe)

Sen lade ju Sso upp en teaser inifrån en byggnad (?) 2015 och skrev att mer info om området kommer... som sagt var det 2 hela år sedan och undrar vad som hände med detdär? cx
Kan ju slänga in länken: https://www.starstable.com/en/article/1970

Svar: Jag misstänker att byggnaden ska föreställa GED-kontoret med tanke på färgvalet och bakgrundsbilden på datorn, men det återstår väl att se...
Esmeralda Silverforce

Ellie Archson

Tycker det är så fruktansvärt fult att vissa buggat sig in på det området, har inte hört om det förens nu men det är sånt sabotage för teamet.

Jag hoppas på att det ska bli något av möblerna vi fick för ett tag sen, finns ju t.om. en möbelaffär i Govenor's Falls som ska "öppna snart". Kanske vi kommer kunna ha en lägenhet där eller få ett eget rum i vårt nya stall som vi kan inreda?
Jag tycker även att Kallternas kedja hade varit en passande uppdatering, hade varit mysigt att hänga där i vinter! Sen håller jag med om Dews! Hade varit så kul om man fick vara med och fräscha upp farmen så som man gjorde med Baronessans trädgård.

Finns så mycket mer som behöver uppdateras, känns som att SSO så gärna vill expandera och plocka fram nytt men för att spelet ska kännas mer innehållsrikt behöver de utveckla de områden och uppdragskedjor som inte är klara än, typ Kallterna, Dews, Nick Stoneground osv. Även alla affärer som står tomma! mer frisyrer, smink och detaljer som kan göra karaktären och ens häst mer unik.

Delfina

Det är så tråkigt att Firfall blivit ett så giftigt ämne att diskutera eller ens nämna. Så fort Firfall nämns kopplas det omedelbart till de bilder som läcktes av området i förtid och genast är det någon som har en åsikt, eller vill försvara sig, eller tycker att SSO varit oklara alternativt för hårda med sina regler. Jag hoppas att de arbetar vidare med området ändå och att vi får lite nyheter om det i slutet av året! :D

Uppdaterade ödesryttare också! Maya har ju fått en uppdatering och det börjar bli dags för att ödesryttarna också får det, tycker jag.

Och som du skriver vore det ju praktiskt med en större garderob. Jag önskar mig bilder åt föremålen också, så att jag slipper hovra med musen över varje liten grej i evigheter innan jag kommer på att jag stuvat det längst bak under sista fliken/slängt det/satt det på en häst som nu står i hagen någonstans. Ännu värre om det är ett husdjur och det sitter på en häst som inte har någon sadelväska på sig xD
Större och bättre garderob helt enkelt.

Tänk att det är vecka 41, det ger oss 11 onsdagar om jag inte har räknat fel. Jag hoppas att de hinner klämma in Hästar av Jorvik någonstans under de här onsdagarna och att vi får en uppdaterad fjording, men förmodligen får jag glömma fjordingen på ett tag.

Oj, lång kommentar xD

Sigrid Winterdotter

Jag hoppas på värdekoder så jag kan spela på Dextra, hehe

Filipa

Jag hoppas på nytt område, New forest-ponnyer, uppdaterade fjordingar, mer i Dinodalen, uppdaterad garderob, dressyrrörelser (lever fortfarande på hoppet att de där bilderna under ett SC-erbjudande inte bara var redigerade utan en sneak peak, men vi får väl se), avslutning på påbörjade uppdragskedjor (t.ex med Rick Winterwell där man ska rädda New Hillcrest-stallet, och Nightdust-uppdrag (samtidigt vill jag inte att Nightdust-uppdragen ska ta slut , för de är ju så bra!)), fler hästfärger... Listan är oändlig, och självklart fattar jag att allt detta, om något, inte kommer hända i år, men jag är glad för det vi får! Så synd att folk buggar sig in i stängda områden, halva grejen med det här spelet är ju att inte veta vad som ska komma, kanske få någon Sneak peak, hypa sönder och sedan, ÄNTLIGEN få se vad det är dem har gjort och ännu en gång förundras av hur otroligt fantastiskt det här spelet är. Det jag menar är att överraskningsgrejen är som en del av det hela, att inte veta och hoppas. Dessutom förstör det för SSO, vilket gör att de måste lägga krut på annat än att utveckla det spel dem och över tio miljoner andra älskar! Och dessutom bryter man mot användaravtalet, så man har faktiskt ingen rätt att komma och klaga över att ha blivit avstängd sen! Förstör inte för SSO, det blir självdestruktivt eftersom de då tvingas lägga mindre tid på själva spelet, vilket ju drabbar oss spelare. En sak jag tänkt på är att iochmed att SSO har över tio miljoner spelare, det är som om hela Sverige skulle sitta och spela SSO (ser framför mig min mormor sitta klistrad framför sin stenåldersdator och skrika ”DÖ Garnok!!!”😂). Det var mina tankar, ha det bra❤️

Amanda Rainwood

Alltså.. ärligt talat hoppas jag inte på någonting innan SSO förhoppningsvis lägger in alternativet att kunna dölja andra spelare i spelvärlden. Folkvimlet drar ner spelkänslan något så otroligt och motargumentet SSO kom med för ett par år sen, "det är ett MMO och det är meningen att man ska kunna hjälpa varandra" eller något i den stilen håller inte.. :/

Quinn Catforce

På tal om klubbhuset, bara jag som lagt märke till blommorna och ljusen på borden? De har väl inte varit där förr?🤔 (Förlåt att jag kommenterar gamla inlägg, har inte varit här inne på länge av olika anledningar)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.