Chrome Pointer

Tiden kommer!

   Idag ska jag se till att spela igenom andra delen av huvudstoryn från igår. Ska bli sjukt spännande! Det är så mastigt det här, och det har ALDRIG hänt att vi fått huvudstory fyra gånger på ett år! Det är nästan så att man vill ställa sig och skrika på de som fortfarande tjatar om Halloween, herregud, Halloween sker varje år men huvudstory är ju något riktigt speciellt...
 
   Och hallå, hur ofta händer det att man stöter på rövarspråket på Jorvik?!
 
 


Filipa

Minns att jag pratade mycket rövarspråk som yngre😂 Ska spela första delen idag, valde att inte spela den igår då jag hade ont om tid och inte ville stressa igenom, men jag är taggad!

Karoline Highforce

Vad betyder det?

Lilly Underwood

Spelade igenom andra delen idag och uppdragen är ju helt otroliga! Så glad och taggad på fortsättningen :D

Minna Silverhill

Hästar pratar inte!

Eva Bunnyland

Älskar rövarspråket! x) Tyckte det var jättekul att de la till det!
Har spelat igenom båda dagarna nu, älskade det! Tävlingen var jättejobbig men spännande, och riktigt fin detalj när hon (Katja) då och då dök upp på sin häst och stegrade och hästens ögon lyste röda och sedan försvann de !

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.