Chrome Pointer

Tiden kommer!

   Idag ska jag se till att spela igenom andra delen av huvudstoryn från igår. Ska bli sjukt spännande! Det är så mastigt det här, och det har ALDRIG hänt att vi fått huvudstory fyra gånger på ett år! Det är nästan så att man vill ställa sig och skrika på de som fortfarande tjatar om Halloween, herregud, Halloween sker varje år men huvudstory är ju något riktigt speciellt...
 
   Och hallå, hur ofta händer det att man stöter på rövarspråket på Jorvik?!
 
 


Filipa

Minns att jag pratade mycket rövarspråk som yngre😂 Ska spela första delen idag, valde att inte spela den igår då jag hade ont om tid och inte ville stressa igenom, men jag är taggad!

Karoline Highforce

Vad betyder det?

Lilly Underwood

Spelade igenom andra delen idag och uppdragen är ju helt otroliga! Så glad och taggad på fortsättningen :D

Minna Silverhill

Hästar pratar inte!

Eva Bunnyland

Älskar rövarspråket! x) Tyckte det var jättekul att de la till det!
Har spelat igenom båda dagarna nu, älskade det! Tävlingen var jättejobbig men spännande, och riktigt fin detalj när hon (Katja) då och då dök upp på sin häst och stegrade och hästens ögon lyste röda och sedan försvann de !

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.